logo

LIV Hypotheken

LIV Hypotheken

Ben je starter of toe aan een volgende woning? Ondernemer of op zoek naar een beleggingspand? Wat je situatie ook is: LIV Hypotheken is er voor jou en adviseert je over de hypotheek die het beste bij je past.

Dit mag je van LIV Hypotheken verwachten!
Elke financiële situatie is anders. Daarom is LIV’s hypotheekadvies maatwerk. De werkwijze van LIV Hypotheken is wél voor iedereen hetzelfde. LIV Hypotheken geeft digitaal advies waar het kan en fysiek advies waar dat nodig is. Met een flinke dosis klantgerichtheid en begrip zorgen zij ervoor dat een hypotheek perfect aansluit bij jouw situatie en wensen. Zij nemen je stap voor stap mee in het hypotheektraject en houden je continu op de hoogte. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Vrijblijvend en kosteloos advies
Wat zijn je wensen en wat is je financiële situatie? In een vrijblijvend en kosteloos gesprek bespreken de LIV hypotheekadviseurs deze zaken met jou voor meer inzicht. Vervolgens berekenen zij wat er mogelijk is op basis van jouw huidige financiële situatie en wensen. Ze geven je advies over de hypotheek die het beste past en de financiële producten die zij aanbevelen  Vervolgens krijg je uitleg over het hypotheektraject, de dienstverlening en bijbehorende vergoeding(en). Zo weet je na het eerste gesprek wat je financiële mogelijkheden zijn.

Bezoek ook onze website

Contact informatie

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

Nieuwbouwprojecten

Gerelateerd aan LIV Hypotheken