Appelhoek - Hoekwoning Braeburn, Bouwnummer 7

Koopprijs

€ 354.000

Woonoppervlakte

123 m2

Kaveloppervlak

196 m2

Omschrijving

Appelhoek – Tussen- en hoekwoning – Braeburn

Uw eigen nieuwbouwhuis ontwerpen voor een vaste prijs? Het kan! Dan is een van de woningen in het nieuwbouwproject Appelhoek wellicht iets voor u. Het project bestaat uit verschillende woningtypes, waaronder de levensloopbestendige woning, hoek- en tussenwoningen, tweekappers en zelfbouwkavels. Ontdek het plan op www.woneninappelhoek.nl.

LIGGING
Appelhoek ligt in het Gelderse Alphen, in de gemeente West Maas en Waal. Dit is het veelbezongen Land van Maas en Waal. Een trotse omgeving met evenzo trotse bewoners. Wat wonen in Appelhoek zo bijzonder maakt, is op de eerste plaats de streek. Hier wil je niet weg. Wie blijft, wil wonen in een huis dat eigen voelt, waar je thuis bent.
De verbondenheid op deze plek is groot. De rivieren, dijken en uiterwaarden zijn bepalend voor de natuur, de omgeving en elke ontwikkeling die er plaatsvindt. Wie hier wandelt en kuiert geniet van de dijken en de uitzichten. De uiterwaarden, windmolens en sluisgebouwen. De weidsheid als het water laagstaat en het indrukwekkende beeld van hoog water. Het hoort bij het wonen hier.
Ongeacht of je hier fietst of wandelt, het is eenvoudig om jezelf even kwijt te raken in de pracht van het Land van Maas en Waal. Dat is rijkdom. Mede door de weidsheid is dit een plek waar veel gerecreëerd wordt. Op de kronkelende paden parallel langs de rivier komen fietsers en wandelaars langs, dagjesmensen of dorpsbewoners. Over de dijk kom je langs de dorpen en zie je de fruittelers en boerenbedrijven.
De gemeente heeft bovendien een aantrekkelijke woon-werk klimaat. Voorzieningen als scholen, dorpshuizen en sportvelden zijn in de kernen uitstekend geregeld.

INDELING
Begane grond:
Door de entree aan de voorzijde komt u de woning binnen. Op de begane grond vindt u de hal, technische ruimte, het toilet en de woonkamer met open keuken. In de woonkamer zit standaard vast glas met een openslaande deur naar de tuin. De tuin heeft voldoende ruimte om hier in uw vrije uurtjes door te brengen. Om te genieten van de zon, om de groene vingers aan het werk te zetten of om te hobbyen. In de tuin staat ook een berging.
In de berging staat de warmtepomp unit. Volledig verborgen in een extra ruimte. De berging een oppervlakte van circa 6 vierkante meter.
In de keukenindeling is veel mogelijk. Dat komt door het stekkersysteem waarop de verschillende functies in de keuken worden aangesloten. Voor de bouw van deze woningen wordt samengewerkt met Bruynzeel Keukens. Zij kennen het systeem als geen ander en kunnen u voorzien van het juiste advies. Tijdens het verkoopproces wordt tevens een kopersbijeenkomst georganiseerd bij Bruynzeel.
De trap is in de hal.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De woning is standaard voorzien van een badkamerinrichting. Door middel van koperskeuzes is het mogelijk om een andere uitvoering te kiezen. In dit woningtype is het zelfs mogelijk om een bad te plaatsen.

Tweede verdieping:
De zolder is via een vaste trap te bereiken en bestaat uit een open ruimte. Ideaal voor de hobby, opslag van spullen of als speelruimte voor de kinderen.

Buiten:
De woning heeft een voortuin en enkele ook een oprit voor de auto. En een achtertuin met berging.

KENMERKEN
• Woning waaraan jij zelf kunt mee ontwerpen
• Energielabel minimaal A +++
• Gasloos
• Goed geïsoleerd
• Warmtepomp
• Parkeergelegenheid aan de openbare straat.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 354.000
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Hoekwoning
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m2
Perceeloppervlakte
196 m2
Inhoud
430 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Alice van de Burgt

Hans Janssen Makelaars

Appelhoek - Alphen

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Appelhoek - Hoekwoning Braeburn in het project Appelhoek - Alphen

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.