In voorbereiding: Het Leeuwse Veld midden, Beneden-Leeuwen

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In voorbereiding: Het Leeuwse Veld midden

  • Beneden-Leeuwen
Nieuw woningaanbod in aantocht!
In plangebied Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen hebben we deelgebied Het Leeuwse Veld Oost geheel gerealiseerd. De laatste woningen zijn in december 2021 opgeleverd. Inmiddels zijn ook alle woningen van Het Leeuwse Veld West verkocht en is de bouw van de eerste woningen momenteel in volle gang. Hoog tijd dus voor het toevoegen van nieuw woningaanbod. Daarom is het bestemmingsplan van Het Leeuwse Veld Midden nu volop in voorbereiding.

Op een prachtige locatie, in de volle ruimtelijkheid van het buitengebied èn nabij voorzieningen en goede ontsluitingen wordt het ruim opgezette plan Het Leeuwse Veld gerealiseerd. Er komt een ruim aanbod van woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen. Ervaar zelf het wonen in een groene en landelijke omgeving! Ongeveer 2/3 van het plangebied wordt bebouwd. Aan de zuidrand ligt een groot groengebied met veel wandelpaden: het Cool Nature speelpark Het Speelse Veld.

Deelgebied Het Leeuwse Veld Oost startte in 2013, midden in een weiland én midden in de crisis. Na deze moeilijke start is inmiddels de laatste woning in dit gebied opgeleverd. Ondertussen is de wijk erg populair geworden en zijn de eerste doorstromers naar een nieuwe, grotere woning in dezelfde wijk verhuisd. Binnen de 330 woningen zijn ook 112 huurwoningen van Woonstichting De Kernen opgenomen. Deelgebied Het Leeuwse Veld West, bestaande uit fase 11 tot en met 13, omvat in totaal 106 woningen. Ook deze woningen zijn inmiddels verkocht.

Het Leeuwse Veld Midden bestaat uit circa 300 woningen. Naar verwachting gaan de eerste woningen op zijn vroegst in 2023 in vrije verkoop. Heb je interesse in dit project? Schrijf je in en wordt als eerste geïnformeerd over de verdere ontwikkelingen in dit plan.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Dijkstraat
177 m
Bushalte Beatrixstraat
306 m
Bushalte Rozenstraat
458 m
Bushalte Zijveld
492 m
Bushalte Brouwersstraat
648 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
prins Willem-Alexanderschool
3.23 km
Houtkoperschool
4.57 km
Rehobotschool
4.96 km
Prins Willem Alexanderschool
5.26 km
Kleurencirkel
5.53 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
68 m
Kruidvat
128 m
Hema
144 m
Zeeman
187 m
DIO Drogist
385 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Beneden_Leeuwen
467 m
De Bongerd
4.67 km
Apotheek MedQ
6.62 km
Bleekveld Tiel - Praktijk voor Fysiotherapie
6.64 km
Ziekenhuis rivierenland
6.94 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hans Janssen Garantiemakelaars

Nijmegen