Koopprijs

Van € 779.500

Aantal woningen

1 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

206 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
724 m2
Inhoud
801 m3

Omschrijving

Deze vrijstaande woning is gelegen naast de entree van de tweede fase van nieuwbouwproject Leeuwendonk fase 2. Hier is direct parkeergelegenheid voor twee auto’s. Het perceel is zeer royaal, met een grote achtertuin en zijtuin. De tuin wordt geflankeerd door een watergang en dankzij de prachtige ligging zul je echt ervaren wat vrij wonen is. Deze vrijstaande woning wordt levensloopbestendig opgeleverd, met alle belangrijke voorzieningen op de begane grond.

De indrukwekkende entree met vide biedt toegang tot het toilet, de meterkast, de technische ruimte, de trapopgang naar de eerste verdieping, een ruime slaapkamer en de woonkamer. De grote woonkamer is gelegen aan de ruime tuin en met grote raampartijen (met maar liefst twee paar openslaande deuren) voelt de tuin als een verlenging van je leefruimte. De woonkamer staat in open verbinding met de royale leefkeuken. De keuken met kookeiland neemt hier een centrale plek in. Vanuit de keuken bereik je een werk-/speelkamer, die ook weer openslaande deuren naar de tuin biedt, evenals een deur naar de berging. De berging heeft handige, openslaande deuren naar buiten en is ook vanaf de oprit te bereiken. Vanuit de entree bereik je direct de slaapkamer met aangrenzende badkamer, met inloopdouche, extra toilet en ruimte voor een ligbad. De slaapkamer heeft een schitterende raampartij, die zorgt voor veel licht en een gevoel van vrijheid!

In de technische ruimte zijn opstelplaatsen voor een wasmachine en -droger. Ook zijn hier de duurzame installaties geplaatst. Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers. De grootste hiervan beschikt over een luxe inloopkast, gescheiden door een tussenwand. Ook bevindt zich hier de tweede badkamer (met ruimte voor een ligbad) en een separaat tweede toilet. De praktische bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap, maakt deze woning compleet.

In Boven-Leeuwen wordt op de hoek van de Molenstraat en de Van Heemstraweg nieuwbouwproject Leeuwendonk gerealiseerd. Geheel in stijl met het landelijke karakter van Boven-Leeuwen, worden in twee fasen in totaal 24 woningen gebouwd op twee boerderij-achtige erven. Op elk erf komt een uitgekiende mix van vrijstaande woningen, rijwoningen en rug-aan-rugwoningen.

Bekijk de projectwebsite leeuwendonk.nl voor meer informatie of neem contact op met de makelaar.

Lees verder...
Bnr.
Reset
14 Leeuwendonk fase 2 | Levensloopbestendige vrijstaande woning € 779.500

Leeuwendonk fase 2 | Levensloopbestendige vrijstaande woning

Bouwnummer 14 - € 779.500

Onder optie

206 m2 woonoppervlakte

724 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Leeuwendonk fase 2 | Levensloopbestendige vrijstaande woning in het project Leeuwendonk fase 2

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.