In voorbereiding: Maasbroeksche Blokken, Boxmeer

Toekomstig

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In voorbereiding: Maasbroeksche Blokken

Heerlijk vrij wonen in deze vrijstaande woning met aangebouwde garage op een rustige locatie in de wijk Maasbroeksche Blokken in Boxmeer.

Deze woning heeft alles wat u van een vrijstaande woning verwacht. De woning is op steenworp afstand van voorzieningen én nabij de A77. Daarnaast is het centrum van Boxmeer met de fiets binnen 5 minuten bereikbaar.

De woning op een kavel van 318 m2 van circa 138 m2 gbo wordt in de basis uitgevoerd met een aangebouwde garage. De mogelijkheid bestaat om deze garage te benutten als extra kamer die de woonkamer vergroot en dienst kan doen als werkkamer of speelkamer. Ook het toevoegen van een ruime dakkapel op de zolder maakt dat dit een volwaardige ruime kamer wordt. Woning is voorzien van openslaande deuren naar de tuin.

In overleg kan de woning tegen meerprijs gasloos worden uitgevoerd.

Op circa tien minuten lopen van de sfeervolle dorpskern. In een streek waarin Brabantse gastvrijheid, het bourgondische leven en de bijbehorende gemoedelijkheid samenkomen. Het prima bereikbare Boxmeer staat bekend om zijn goede aanbod van voorzieningen op het gebied van scholen, sport en cultuur.
Lees verder...