Verkoop
is gestart!

‘t Bakelgeertpark 


In nieuwbouwplan ‘t Bakelgeertpark komen in totaal 23 levensloopbestendige woningen, onderverdeeld in 6 patiowoningen en 17 hoek- en tussenwoningen. Alle woningen zijn uitgerust met een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond. Verder zijn de woningen op-en-top duurzaam en compleet afgewerkt met keuken, sanitair en tegelwerk. Hier wordt het wonen in het groen op een woonlocatie midden in het centrum van Boxmeer. 

Verkoop is gestart 
Het project ‘t Bakelgeertpark richt zich op het samenbrengen van mensen in een rustige, groenrijke omgeving. Deze woningen worden gerealiseerd voor de doelgroep die graag toekomstgericht willen gaan wonen.

Wonen in het groen op een woonlocatie in het centrum, voor een duurzame toekomst!

De diverse type woningen in ’t Bakelgeertpark passen qua uitstraling en materiaalkeuze in het karakter van de huidige omgeving. De woningen hebben een warme uitstraling met een diversiteit in materiaalkeuze in steen en hout. Op gemeentelijke grond aan de voorzijde, zal het historische karakter terug worden gehaald door de aanleg van schanskorven met oude rode straatklinkers.  

'T Bakelgeertpark Boxmeer

Op een fraaie locatie, in hartje centrum Boxmeer, worden 23 duurzame levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Ondanks de “reuring” van het centrum woon je hier heerlijk rustig in een groene en natuurrijke omgeving!

Het project ‘t Bakelgeertpark ligt aan de Bakelgeertstraat, Bernhardstraat en Marijkestraat vlakbij het dorpscentrum van Boxmeer. Voorzieningen zoals o.a. de bassischool, gemeenschapshuis, supermarkten, huisartspraktijken NS-station/ bushalte etc. zijn op loopafstand gelegen.

Het project ‘t Bakelgeertpark richt zich op het samenbrengen van mensen in een rustige, groene, parkachtige omgeving.
Deze woningen worden gerealiseerd voor de doelgroep die graag toekomstgericht willen gaan wonen.

Wonen in het groen op een woonlocatie in het centrum, voor een duurzame toekomst!
Show more... Show less...

Interactieve kavelkaart