Hooiwal - 15 tussenwoningen, Bouwnummer 31

Koopprijs

€ 339.300

Woonoppervlakte

118 m2

Kaveloppervlak

118 m2

Omschrijving

Heerlijk wonen in Hooiwal!

Je hebt volop ruimte om te genieten in deze mooie en ruime tussenwoningen. De langskap en roodbruine gevel met antracieten elementen zorgen voor een fraaie, landelijke uitstraling. 

Aan de voorzijde ligt de open keuken en het woongedeelte ligt aan de achterkant. Heb je liever een leefhoek aan de voorzijde, dan kun je de indeling natuurlijk omdraaien. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met wastafel, toilet, en inloopdouche. De tweede verdieping biedt volop mogelijkheden om naar wens in te richten: van een extra slaapkamer of fitnessruimte tot een werkkamer.

KoopStart

Voor kopers, zeker voor starters, is het in de huidige markt niet altijd eenvoudig om een woning te kopen. Daarom wordt bij Hooiwal voor de 15 tussenwoningen KoopStart ingezet. Deze verkoopoplossing maakt het eenvoudiger om betaalbare koopwoningen aan te bieden. KoopStart is ontwikkeld door OpMaat: een onafhankelijk expert die partijen helpt om meer betaalbare koopwoningen te realiseren.
Met KoopStart wordt een nieuwbouwwoning aangeboden tegen een lagere prijs dan de marktwaarde. Dit gebeurt via een speciale koperskorting die van de marktwaarde wordt afgetrokken. Deze marktwaarde wordt bepaald door een onafhankelijke taxateur.
Koop je een woning met KoopStart, dan kun je de woning op termijn weer verkopen op de vrije markt. Op dat moment betaal je de eerder verstrekte koperskorting terug, waarbij de waardeontwikkeling van de woning wordt gedeeld. Het waarde-effect van zelf aangebrachte verbeteringen aan de woning is bij doorverkoop of afkoop volledig voor jou en wordt buiten de deling van de waardeontwikkeling gelaten.
De financiering en afspraken bij een KoopStart-woning zijn goed geregeld: als koper kun je gewoon een hypotheek verkrijgen en in aanmerking komen voor de Nationale Hypotheekgarantie (NHG), want KoopStart voldoet aan alle fiscale en juridische eisen en is goedgekeurd voor de NHG. Dit maakt KoopStart voor alle betrokken partijen transparant, efficiënt en eenvoudig toepasbaar.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 339.300
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Kwaliteit woning
Simpel
Bouwjaar
2023
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m2
Perceeloppervlakte
118 m2
Inhoud
433 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Dakraam en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwaring, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Doorstroomboiler

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Openbaar parkeren

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Lindie Siemensma

Hans Janssen Makelaars

Hooiwal

Is een ontwikkeling van:

Van de Klok

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Hooiwal - 15 tussenwoningen in het project Hooiwal

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.