Tichellande 12 en 15, Druten

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Tichellande 12 en 15

Laatste kans om een nieuwbouw woning in het mooie plan Tichellande te kopen. Op 12 februari 2021 starten wij met de laatste fase van dit nieuwbouwplan. In deze fase krijgt u de mogelijkheid om een fraaie twee onder een kapper te kopen met vrij uitzicht over het water en een tuin op het zuiden. Deze tweekappers worden uitgevoerd als semi-bungalow met alle voorzieningen gelijkvloers, en als royale eengezinswoningen. U kunt zich vanaf 12 februari op bouwnummer niveau inschrijven tot en met 28 februari. In de eerste week van maart worden de woningen toebedeeld.

Naast deze mooie woningen aan het water, gaan we ook nog rij- en hoekwoningen realiseren. Ideaal voor de starters zijn de XS-woningen. Leuke betaalbare woningen, net een maatje minder, waarvoor de starterslening van de gemeente Druten een ideaal hulpmiddel is om de woning nog iets bereikbaarder te maken.

Daarnaast hebben we ook de reguliere hoek- en rijwoningen.

In dit plan worden totaal 59 woningen gerealiseerd, waarvan:

6 - ruime twee onder een kapwoningen met topgevel
10 - semi- bungalows
19 - XS woningen
10 - hoekwoningen
7 - tussenwoningen met topgevel
7 - reguliere tussenwoning.


Prijzen zijn indicatief vanaf € 229.500,00 tot € 429.000,00 vrij op naam.

In Tichellande-Druten is het weergaloos mooi wonen: Aan de rand van de natuur en toch met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanuit je woning loop je zo naar de uiterwaarden van de rivier De Waal. Hier, op de slingerende dijken met prachtig uitzicht over het rivierenlandschap is het geweldig mooi struinen, fietsen, wandelen en skaten. Doordat de wijk geen doorgaande wegen krijgt woon je hier rustig. In Tichellande heerst een dorpse sfeer waar bewoners elkaar kennen en kinderen zich vrij en veilig voelen. Jong en oud, huurders en kopers in een rij, tweekapper of vrijstaand: De sociale samenhang in Tichellande is groot door de diversiteit aan woningen én bewoners. In de wijk wordt al volop gewoond: loop er eens doorheen en ervaar zelf de gemoedelijke sfeer.

Langs de noordrand grenst het plandeel aan de zogeheten ‘tichelgaten’, wat het gebied naast een prachtig uitzicht ook in de historie verankerd. Op deze locatie won steenfabriek Dericks en Geldens aan het begin van de 20ste eeuw klei uit de grond voor de productie van haar geroemde geglazuurde stenen. Deze zijn in diverse panden in Druten nog altijd te bewonderen. Als aandenken aan deze historie is in de woningen aan de noordrand ook een bijzondere en afwijkende steen in zogenaamde spekbanden in de gevel toegepast.

Langs de zuidrand grenst het plandeel aan het buitengebied tussen Afferden en Druten. Dit gebied ontleent zijn karakter aan de landelijke boerderijen die langs de van Heemstraweg staan en aan het vele groen tussen deze woningen in. Aan de zuidkant is aangesloten op deze landelijke sfeer door hier afwisselend bouwblokken te plaatsen met een lage of een hoge goot, terwijl de gevels worden gekenmerkt door veel hout.

Het eindresultaat is een plangebied waar je diverse architectuurthema’s onderscheidt, wat resulteert in een rijk en afwisselend beeld dat zo goed past bij een dorp. Het is een aaneenschakeling van ruime, brede straten en pleinen waar elke straat door de combinatie van diverse architectuurstijlen anders aanvoelt.
Lees verder...

Nieuws over Tichellande 12 en 15

08-12-2020

Laatste fases Tichellande (Druten) in voorbereiding

Fase 12 en 15 van het nieuwbouwproject Tichellande in Druten zijn volop in voorbereiding. In totaal komen er 59 woningen in verschillende woningtypes. Naar verwachting gaat de verkoop van deze laatste fases van Tichellande in het voorjaar van 2021 van start.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Gemeentehuis
958 m
Bushalte Markt
1.07 km
Bushalte Javaplein
1.09 km
Bushalte Kerkstraat
1.13 km
Bushalte 't Koekoeksnest
1.14 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Kleurencirkel
1.16 km
Houtkoperschool
2.4 km
Rehobotschool
2.41 km
Rehoboth
4.69 km
unknown
4.79 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Zeeman
1 km
Kruidvat
1.04 km
PostNL
1.17 km
Jumbo
1.17 km
Trekpleister
1.19 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
De Bongerd
2.57 km
Hochstenbach Podotherapie
4.63 km
De Linge
4.77 km
Huisartspraktijk "De Witte Reiger"
4.78 km
Apotheek Beneden_Leeuwen
5.24 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hans Janssen Garantiemakelaars

Nijmegen