TICHELLANDE FASE 10 | DRUTEN

Volledig verkocht

TICHELLANDE FASE 10 | DRUTEN

FASE 10b: 8 ruime twee onder een kap woningen vanaf 222 november in verkoop. Heeft u uw kans in fase 10a gemist. Vanaf november hebben wij nog 8 extra twee onder een kapwoning met garage toegevoegd aan ons aanbod.

Tichellande heeft de schoonheid en ruimte van het water. Maar ook de afwisseling in woningtypologie en uitstraling, die zo kenmerkend is voor een dorpse sfeer, wordt Tichellande binnengebracht. Veel variatie en toch eenheid in wonen; je kunt het al 'proeven' als je door de reeds gerealiseerde straten loopt.

Fase 10:
Inmiddels zijn fase 1 tot en met 8 en fase 10a (nagenoeg) verkocht en diverse fasen zijn al opgeleverd en bewoond of in aanbouw. In fase 10 heeft u de keuze uit vrijstaande, twee-onder-een-kap, hoek- en rijwoningen.

Wonen in Tichellande:
Tichellande dankt haar naam aan de oude tichelgaten die in het woongebied liggen. De historische waterpartijen vormen met hun omliggende begroeide randen het groene hart van de nieuwe wijk. De ligging aan of zeer nabij het water, in de vorm van de tichelgaten of een brede sloot, afgezoomd door groen, geven een heerlijk gevoel van vrijheid.

Welkom in Druten:
Als natuurliefhebber kun je je hart in en rond Druten ophalen. Weidse riviergezichten, slingerende dijken (vrijwel autovrij) met mooie fiets- en wandelpaden, weilanden, boomgaarden en oude boerderijen; het groen reikt zelfs tot in het centrum. De uiterwaarden, die door herontwikkeling steeds mooier worden, bieden zo'n 250 ha natuurgebied. Cultuurhistorisch zijn er karakteristieke dorpjes onder monumentenzorg. Cultureel centrum d'n Hogerd laat je verder genieten van hedendaagse cultuur. In het dorpshart van Druten is het sfeervol en gezellig winkelen. Van supers tot kleine boetiekjes: ze zijn er in soorten en maten en zorgen ervoor dat je er voor alles terecht kunt. Ook de horeca is rijk vertegenwoordigd. Druten biedt ruim 18.000 inwoners, vrijwel alle onderwijsvormen en niveaus binnen haar gemeentegrenzen. Het Pax Christi college vormt een gedegen voorbereiding op de universiteit of hogeschool in het nabijgelegen Nijmegen. Ook het sport- en verenigingsleven in en rond Druten is verbluffend.
Met perfecte aansluiting op de A50, de A73 en de A15 ligt Nederland (en Duitsland) vanuit Druten aan je voeten. Filevrij bereik je alle belangrijke plaatsen in de omgeving. En is er even geen auto, dan zorgt de interliner voor een snelle busverbinding naar Nijmegen en Tiel.

Starterslening gemeente Druten:
Koopt u voor het eerst een woning, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een Starterslening.
De gemeente Druten stelt startersleningen beschikbaar van maximaal € 35.000,-- waardoor de maandlasten lager zijn. De Starterslening is voor iedere starter beschikbaar, ook van buiten de gemeente Druten.
Lees verder...

Nieuws over TICHELLANDE FASE 10 | DRUTEN

Verkoop ruime tweekappers gestart | Tichellande, Druten

Afgelopen vrijdag 22 november is de verkoop gestart van 8 ruime tweekappers in fase 10B van project Tichellande in Druten. Wil jij wonen in een dorpse sfeer omgeven door groen en water? Dan is wonen in Tichellande wellicht wat voor jou. 

Lees verder

Start bouw in voorjaar 2020 | Tichellande fase 10, Druten

In het voorjaar van 2020 start de bouw van Tichellande fase 10. Een groot deel van de woningen is al verkocht, maar er zijn nog een aantal bouwkavels, twee-onder-één-kapwoningen en een ruime hoekwoning beschikbaar. 

Lees verder

Sfeervolle tweekappers in jaren '30 stijl | Tichellande fase 10, Druten

Water, groen, een gevarieerde uitstraling en een dorpse sfeer: dat is wonen in Tichellande. In deze fijne omgeving is het elke dag weer heerlijk vertoeven. Ben jij op zoek naar een comfortabele woning in het groen? Bekijk dan nu de sfeervolle tweekappers van Tichellande fase 10. 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Klapstraat
267 m
Bushalte Pas
719 m
Bushalte Pax Christi College
768 m
Bushalte Hermes garage
813 m
Bushalte Markt
1.14 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Kleurencirkel
1.99 km
De Bellefleur
3.67 km
KDV SamSam
3.72 km
De Hien
3.77 km
Rehobotschool
4.47 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hema
983 m
Aldi
1.02 km
Trekpleister
1.04 km
ING Bank
1.04 km
PostNL
1.04 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Hochstenbach Podotherapie
3.35 km
De Bongerd
4.69 km
Huisartspraktijk "De Witte Reiger"
4.98 km
De Linge
4.99 km
Apotheek Beneden_Leeuwen
7.13 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hans Janssen Garantiemakelaars

Nijmegen

Financieel advies

Neem voor meer informatie over jouw financiële mogelijkheden contact op met: