Graafschedijk/Hof van Esteren te Escharen

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Graafschedijk/Hof van Esteren te Escharen

Een eigen huis bouwen is een droom van velen. Alles precies op de manier zoals het voor u perfect is; een uniek eigen huis.

Aan de rand van de kern Escharen, op de kruising van de Beerschemaasweg en de Graafschedijk, wordt ‘Hof van Esteren’ gerealiseerd. De grote percelen en de groene buitenruimte met gras, bomen en struiken vormen een mooie en natuurlijke leefomgeving. Samen met de wandelpaden en de speelplekken zorgt dit voor de sfeer van een intiem hof waar het veilig en heerlijk toeven is. Zowel voor volwassenen als kinderen.

Escharen (ca. 1200 inwoners) is een kerkdorp ten zuiden van het Brabantse vestingstadje Grave, waar het sinds 1942 deel van uitmaakt. In de volksmond wordt het ‘Esteren’ genoemd, waar dit nieuwbouwproject naar is vernoemd.
De tijd lijkt in dit lieflijke dorpje te hebben stilgestaan. Door de eeuwen heen wist Escharen zijn eigen karakter te behouden: een oase van rust, prachtig ingebed in een landelijke omgeving. Terwijl het centrum van Grave op slechts enkele kilometers afstand ligt. Alle voorzieningen zoals winkels, kinderopvang en scholen zijn dus binnen handbereik. De aantrekkelijke stad Nijmegen ligt op 17 km afstand. Hier kun je heerlijk shoppen en uitgaan. Je vindt er ook alle vormen van onderwijs.
Ook over groen en ontspanningsmogelijkheden in de buitenlucht valt er weinig te klagen. Vlakbij Escharen ligt natuur- en recreatiegebied het Graafse Raamdal. Verderop de Gasselse Heide en natuurgebied Vogelshoek. Je kunt hier fantastisch wandelen en fietsen. Escharen heeft verder een actief verenigingsleven Ál met al combineert dit dorp al het goede van de levendige stad en het vredige platteland.
Escharen ligt aan de N324 en N321 die Den Bosch, Oss en Nijmegen verbindt. Verderop liggen de A50 en A73, waardoor je snel in de rest van het land bent. Met de bus zijn de treinstations in Cuijk, Oss en Nijmegen direct bereikbaar.
Lees verder...

Nieuws over Graafschedijk/Hof van Esteren te Escharen

Bouw jouw droomwoning | Hof van Esteren, Escharen

Altijd al je eigen huis willen bouwen? Helemaal naar jouw smaak? Dit is je kans! Aan de rand van de kern Escharen wordt ‘Hof van Esteren’ gerealiseerd. De grote bouwkavels en de groene buitenruimte met gras, bomen en struiken vormen een mooie en natuurlijke leefomgeving. 

Lees verder

Bouw jouw droomwoning | Hof van Esteren, Escharen

Wonen in een unieke woning, in een groene en kindvriendelijke omgeving. Dat is wonen in het Hof van Esteren. In dit kleinschalige hof heerst een fijne, intieme en veilige sfeer. De kids  kunnen zo de deur uit kunnen lopen om lekker buiten te spelen. Wil jij op één van de grote percelen jouw droomwoning bouwen?

Lees verder

Bouw je eigen huis in een natuurlijke leefomgeving | Hof van Esteren, Escharen

Wil jij wonen in een unieke woning omgeven door gras, bomen, struiken en speelplekken voor de kids? Het kan in het Hof van Esteren waar grote percelen worden opgeleverd en jij vervolgens je eigen droomwoning kunt bouwen. Op deze locatie geniet je bovendien van een intieme sfeer en kan jong en oud heerlijk en veilig vertoeven.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Veldweg
195 m
Bushalte Beerschemaasweg / Veldweg
393 m
Bushalte Burgemeester de Bourbonplein
584 m
Bushalte Prins Willem Alexanderplantsoen
953 m
Bushalte Hoogeweg
1.03 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Stichting Kinderopvang en PeuterPlus
2.17 km
Roncalli
5.14 km
Jan de Quay School
5.63 km
Maaswaal College Leemweg
7.21 km
Maaswaal College
7.32 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Jumbo
1.25 km
Hema
2.26 km
Albert Heijn
2.28 km
Coop
3.51 km
EkoPlaza
5.29 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandartspraktijk Overasselt
3.44 km
Via Sana
6.24 km
Apotheek Schaijk
8.16 km
Apotheek Meyhorst
8.59 km
Service Apotheek De Vuursteen
8.86 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Makelaardij Twan Poels

Cuijk