Den Elt Ewijk

Ruim wonen in het hart van het gezellige dorp Ewijk? Met nieuwbouwproject Den Elt komen er prachtige vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige (semi)bungalows bij! De verwachting is dat de woning in april 2021 in de verkoop gaan, maar je kunt je alvast inschrijven via de projectwebsite om op de hoogte te blijven.

DEN ELT EWIJK
Met het project Den Elt worden in totaal 22 prachtige woningen gerealiseerd, in de vorm van zowel vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen als levensloopbestendige woningen. Het plan is ruim opgezet met veel aandacht voor groen en riante kavels. De woningen zullen qua uitstraling mooi aansluiten bij de omgeving van Ewijk. Alle voorzieningen liggen vlakbij als je hier woont: van een supermarkt, apotheek en kledingwinkels tot een basisschool, kinderdagopvang en sportverenigingen.

KINDVRIENDELIJK EN GOED BEREIKBAAR
Den Elt ligt in een kindvriendelijke omgeving. De wijk is ruimtelijk opgezet, met weinig doorgaand verkeer en veel groen en speelgelegenheden. Door de nabijheid van de snelwegen A50 en A73 is de ontsluiting in alle windrichtingen goed. Je bent altijd snel op je plek van bestemming, of dit nu Nijmegen, Arnhem, Wageningen of een andere plaats is!

TIP: PLAN ALVAST EEN AFSPRAAK MET LIV HYPOTHEKEN!
Weet je al wat er qua hypotheek mogelijk is voor jou? Het is goed om dit helder te hebben voordat de verkoop van start gaat. Je kunt je hierover laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze. Onderdeel van het LIV-concept is LIV Hypotheken. De LIV-hypotheekadviseurs kennen alle details van dit project en kunnen jou optimaal begeleiden in het gehele proces.

INTERESSE?
Wil je als eerste op de hoogte zijn als er nieuws is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite. Je ontvangt het nieuws dan altijd als eerste in je mailbox!
Lees verder...

Nieuws over Den Elt Ewijk

02-02-2021

Den Elt: Ruim wonen in het hart van Ewijk

In het gezellige hart van Ewijk wordt het nieuwbouwproject Den Elt gerealiseerd. De kindvriendelijke woonwijk krijgt een diverse woningaanbod en een ruimtelijke opzet met veel groen. Naar verwachting gaat de verkoop van de woningen in april 2021 van start.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Julianastraat
792 m
Bushalte Keizershoeve
981 m
Bushalte Molenweg
1.12 km
Bushalte Aalsterveld
1.31 km
Bushalte Wilgenoord
1.55 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek
2.39 km
Basisschool De Wingerd
4.69 km
BSO Kindercentrum Broekie
5.81 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Gamma
1.95 km
Jumbo
2.4 km
Lidl
2.41 km
Albert Heijn
2.42 km
Zeeman
2.43 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Gezondheidscentrum Lindenholt
5.26 km
Huisartsenpraktijk Oosterhout
6.82 km
Aphotheek De Waal
7.07 km
Tandartspraktijk Oosterhout
7.12 km
Hochstenbach Podotherapie
7.28 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hans Janssen Garantiemakelaars

Beuningen