Hoekwoning type A, Bouwnummer 1

Koopprijs

€ 377.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

122 m2

Kaveloppervlak

191 m2

Omschrijving

Stel je voor: heerlijk tot rust komen in een van deze mooie hoekwoningen. Dit type beschikt over een dakkap die doorloop tot de eerste verdieping. Deze zogenoemde Franse kap geeft de woning een bijzondere uitstraling. Ook aan de achterzijde heeft de woning een halve Franse kap over de helft van de woningbreedte. Verder heeft dit woningtype een ruime garage met handige kanteldeur, parkeergelegenheid op eigen terrein en een langwerpig zijraam tot aan de vloer voor extra lichtinval.

Je komt de woning binnen in de hal, met een aparte toiletruimte en de trapopgang. Aan de voorzijde ligt de open keuken. Onder het koken kijk je fraai uit over het gezellige groene hofje. De ruime woonkamer ligt aan de achterzijde, verbonden met de diepe achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een complete badkamer. Altijd al een grote inloopkast gewild? Dan kun je 2 slaapkamers samenvoegen. De tweede verdieping is vrij indeelbaar, hier kun je bijvoorbeeld een extra slaapkamer of kantoorruimte creëren om fijn thuis te werken.

Cluster 7 bestaat in totaal uit 23 fraaie woningen: 9 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. Qua gevel is gekozen voor een aansprekende Oudhollandse stijl, met mooie geveldetails en antracietgrijze dakpannen. De verwachting is dat de woningen van cluster 7 in het vierde kwartaal van 2020 in verkoop gaan.

Ook bij dit cluster is er veel aandacht voor ruimtelijkheid: er komt volop groen in de wijk en veel ruimte rondom de woningen. Door de ruimtelijke opzet is dit een zeer kindvriendelijk woonhofje. Je hebt hier echt het gevoel van vrij en landelijk wonen.

Over het project:
Het nieuwbouwplan is zeer ruim en groen opgezet en is prachtig gelegen, met in de nabijheid eeuwenoude boerderijen, kasteel Slot Doddendael en het mooie natuurgebied De Ewijkse Plaat.

Verder bestaat 't Hof van Campe uit 8 ruimtelijk opgezette kleine wijken, die letterlijk in het groen liggen. De woningen van de eerste 6 wijken zijn al verkocht en (bijna) allemaal opgeleverd. Daarom is het nu tijd voor de laatste 2 wijken, namelijk cluster 7 en 8. De woningen sluiten perfect aan bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van Ewijk. Zowel rondom als tussen de huizenblokken is veel aandacht voor groen. Er is gekozen voor een speelse opzet, waarbij iedere wijk zijn eigen sfeer en architectuurstijl krijgt. Tegelijkertijd behoudt ’t Hof van Campe een samenhangend geheel. De wijken worden onder andere van elkaar gescheiden door houtwallen, bestaande uit beplanting die ook in de omgeving voorkomt.

Wil je een échte indruk krijgen van de woningen, het groen en het fijne wijkgevoel? Loop dan eens door 't Hof van Campe heen en ervaar de ruimte, het groen en de heerlijke woonomgeving!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 377.500 vrij op naam
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Hoekwoning
Kwaliteit woning
Simpel
Bouwjaar
2021
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m2
Perceeloppervlakte
191 m2
Inhoud
567 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 bedrooms)

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Hans Janssen Garantiemakelaars

Beuningen

Hof van Campe cluster 7

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Hoekwoning type A in het project Hof van Campe cluster 7