Zandstraat & Zuidwal, Gennep

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Zandstraat & Zuidwal

De Zandstraat ligt midden in het centrum van het karakteristieke Gennep. Aan deze weg met mooie winkels, wordt nu plaats gemaakt voor woningbouw in combinatie met een winkelunit.
De winkelstraat heeft nog steeds de gezellige uitstraling van vroeger. De herontwikkeling van deze plek draagt bij aan deze sfeer, door deze appartementen met klassieke stijlelementen aan de Zandstraat, past deze prima in het straatbeeld en versterken we deze sfeer weer helemaal.

Het project is gelegen aan de Zandstraat/Zuidwal te Gennep en maakt onderdeel uit van een gezamenlijk plan betreffende twee appartementengebouwen van in totaal 9 appartementen en 1 commerciële ruimte.
Gebouw 1 is gelegen aan de Zuidwal 43-45 en bevat 4 appartementen die worden gerealiseerd in twee bouwlagen op de eerste en tweede verdieping, op de begane grond wordt een commerciële ruimte gerealiseerd. Gebouw 2 is gelegen aan de Zuidwal 9 en bevat 5 appartementen die worden gerealiseerd in drie bouwlagen. Op de begane grond bevindt zich 1 appartement en op de eerste en tweede verdieping bevinden zich telkens 2 appartementen. Op de begane grond van gebouw 2 bevinden zich 9 bergingen welke zowel voor de appartementen van gebouw 1 als gebouw 2 zijn bedoeld. Parkeren kan men in de omgeving.
Lees verder...