Hart van de Waalsprong Donk en Elft, Lent

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Hart van de Waalsprong Donk en Elft

In fase 1 van Hart van de Waalsprong komen in de appartementengebouwen Donk en Elft naast winkels en huurappartementen ook koopappartementen. Beide appartementengebouwen hebben uitzicht op het gezellige winkelplein. Zo komen er in gebouw Donk 32 koopappartementen variërend van drie- of vierkamerappartementen van circa 86 m2 tot 130 m2. In gebouw Elft komen 49 koopappartementen met een gevarieerd aanbod van een tweekamerappartement van circa 50 m2 en 65 m2 tot een driekamerappartement van circa 72 m2 tot 121 m2. Voor wie nog groter wil wonen zijn er ook vierkamerappartementen tot maar liefst 149 m2. Genoeg keuze dus en voor ieder wat wils.

Alle appartementen in de gebouwen Donk en Elft krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe tegelwerk (Mosa), sanitair (Villeroy&Boch en hans Grohe) en een keuken (SieMatic of Bruynzeel). Daarnaast spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. Zo zijn de appartementen gasloos en zijn ze voorzien van vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. Kijk voor nog meer voordelen op het gebied van duurzaamheid op de website . Parkeren kan (afhankelijk van het appartement type) op het parkeerdek van gebouw Donk, gebouw Elft, of in de parkeergarage van gebouw Bliek, door middel van een vaste parkeerplek of een abonnement.

Bijna alle appartementen hebben de mogelijkheden voor creatieve woonideeën. Wij begrijpen dat er veel vragen zijn bij de afwerking en inrichting van je appartement. Hoe moet de inrichting van je huis worden aangepakt? Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen als je een nieuwe appartement gaat inrichten. Je krijgt altijd een gesprek met de kopersbegeleider van de aannemer voor al jouw persoonlijke meerwerkwensen. Maar wij bieden je bij Hart van de Waalsprong voor de appartementen in de gebouwen Donk en Elft ook de mogelijkheid om met een ervaren interior designer van Homestudios een op maat gesneden interieuradvies te krijgen. Niet alleen voor je keuken maar ook voor je interieur. Naast advies kun je hier ook terecht voor de aankoop van een vloer- en/of wandafwerking, raamdecoratie, verlichting en meubels & accessoires. Zodra het appartement is opgeleverd, kunnen zij aan de slag en kan jij je droomappartement in zonder te klussen. Hoe ideaal is dat!

Onder het woningaanbod staan de plattegronden en vanaf v.o.n.-prijzen van de diverse woningtypes in Donk en Elft. In de online brochure vind je alle verkoopdocumentatie zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving en koperskeuzelijst e.d.
Lees verder...

Nieuws over Hart van de Waalsprong Donk en Elft

Hart van de Waalsprong: nog appartementen beschikbaar

Van de luxe, maar ook zeker duurzame appartementen van nieuwbouwproject Hart van de Waalsprong zijn er nog een aantal beschikbaar. Dit prachtige project in Lent biedt in fase 1 ruimte voor in totaal 81 appartementen, verdeeld over twee appartementengebouwen.

Lees verder

Voor welk appartement van Hart van de Waalsprong ga jij?

In fase 1 van Hart van de Waalsprong in Lent komen 81 koopappartementen op de markt, in de twee appartementengebouwen Donk en Elft. Beide kijken uit op het gezellige winkelplein en zijn gelegen in het groen. We helpen je met je keuze in het aanbod!

Lees verder

De royale appartementen van Hart van de Waalsprong Donk & Elft

In het nieuwbouwproject Hart van de Waalsprong in Lent vind je de zeer royale appartementen van de types Riet en Scholver. Deze bevinden zich in gebouw Elft, waar je uitkijkt op het gezellige winkelplein van Lent. Wij geven je een kijkje in deze appartementen! 

Lees verder

Woningtypes in Hart van de Waalsprong Donk en Elft

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Lentseveld
210 m
Bushalte Station Lent
246 m
Bushalte Petuniastraat
397 m
Bushalte Griftdijk/Tunnel
508 m
Treinstation Nijmegen-Lent
519 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Gelderland Zuid - Lent
145 m
Citadel College
744 m
Peuterspeelzaal Goudwinde
943 m
Basisschool Talent
983 m
kinderdagverblijd de Goudwinde
989 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Jan Linders
899 m
Telfort
1.65 km
We
1.65 km
C&A
1.7 km
Vodafone
1.73 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Jeugdtandarts Waalsprong
1.19 km
Tandartspraktijk O.G.H. Bosch.
2.2 km
Tandheelkundig Centrum De Biezen
2.47 km
Apotheek Oud-West
2.57 km
Huisartsenpraktijk Oosterhout
2.69 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hans Janssen Garantiemakelaars

Nijmegen

LIV Wooncoach BV

Nijmegen