Koopprijs

Van € 736.500

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

188 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
230 m2
Inhoud
659 m3

Omschrijving

Pal naast Spiegelhof en het historische Fort Beneden Lent ligt het gemoedelijke Benedenerf. Groener dan groen en uitkijkend over het schitterende water van De Waal én het historische centrum van Nijmegen. In dit woonerf komt 1 unieke en duurzame erfwoning special beschikbaar mét een eigen terras. Parkeren doe je lekker nabij de woning. Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen om de hoek van de Nijmeegse binnenstad?

Wonen aan de boomgaard

Op je eigen terras sta jij met een koffietje in de hand te genieten van het vrije uitzicht en adem je de natuur in die aan je voordeur ligt. Had je dit ooit durven dromen? Deze unieke erfwoning ligt op een bijzondere plek, dicht aan De Waal en de dijk. Door de landelijke architectuur met transparante glazen delen en hout in warme natuurlijke tinten smelt de woning perfect samen met de groene omgeving. Vanuit de hal, inclusief toilet, stap je de royale woonkamer met ruimte voor een open keuken binnen. Door de raampartijen oogt de woning lekker licht en lonkt het houten terras. Wat een uitzicht! In de losstaande berging kun je je tuinspullen kwijt als je met de bewoners samen fruit hebt geplukt in de boomgaard. Op de 1e verdieping zijn er 4 (slaap)kamers, 1 badkamer met ligbad en douche, een apart toilet en een washok met ruimte voor een wasmachine en droger. Op de ruime zolder kun je eventueel een thuiswerkplek creëren, een speelkamer voor de kinderen of een extra logeerplek maken. Genoeg ruimte voor jou en je gezin, wat een fijn gevoel!

Rust en álles in de buurt

In Benedenerf kun je je in alle rust terugtrekken én van het landschap genieten. En toch kun je elk moment de community opzoeken. Met je buren onderhoud je samen de boomgaard, pluk je fruit en wandel je door het groen. Of je organiseert gezellig een barbecue en iedereen neemt iets mee. Hier voel je je thuis en gaan ontmoetingen spontaan! Zin om een hapje te eten in de stad? Pak de fiets en je zit in no-time op een terrasje in het centrum van Nijmegen. Ook het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong ligt op loopafstand. Wat een luxe!

Lees verder...
Bnr.
Reset
016 Erfwoning Hoek Special € 736.500

Erfwoning Hoek Special

Bouwnummer 016 - € 736.500

Verkocht onder voorbehoud

188 m2 woonoppervlakte

230 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Erfwoning Hoek Special in het project Benedenerf fase 1

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.