Koopprijs

Van € 625.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

136 m2
Perceeloppervlakte
103 m2
Inhoud
524 m3

Omschrijving

Precies te midden van het prachtige Fort Beneden Lent en Spiegelhof ligt het gemoedelijke Benedenerf. Omringd door het groene landschap kijk je uit over het schitterende water van De Waal én het historische centrum van Nijmegen. In dit woonerf komen 2 duurzame erfwoningen mét een eigen terras. Zoeken naar een parkeerplek hoeft niet meer, want je auto parkeer je lekker dicht bij de woning. Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen om de hoek van de Nijmeegse binnenstad?

Unieke landelijke architectuur

Op deze bijzondere plek, dicht aan De Waal en de dijk sta jij met een koffietje op je terras en adem je de natuur in die aan je voordeur ligt. Wat een heerlijk gevoel! De erfwoningen passen perfect in het groene landschap door de bijzondere architectuur met veel glas. Via het grote raam aan de voorkant spiek je alvast naar binnen en zie je de open keuken en de ruime woonkamer. Dan stap je via de hal, inclusief toilet, de lichte woonkamer binnen. Door de raampartijen oogt de woning lekker licht en ruim en lonkt het terras. Wat een uitzicht! Op de 1e verdieping zijn er 3 (slaap)kamers, 1 badkamer met ligbad en douche en een apart toilet. Op de zolder kun je eventueel een thuiswerkplek creëren, een speelkamer voor de kids of een extra logeerplek maken. Genoeg ruimte voor het hele gezin!

Community-gevoel

In Benedenerf kun je je in alle rust terugtrekken én van het landschap genieten. Toch kun je elk moment de community opzoeken. Met je buren pluk je fruit en wandel je door het groen. Of je organiseert gezellig een barbecue en iedereen neemt iets mee. Hier voel je je thuis en gaan ontmoetingen spontaan! Zin om een hapje te eten in de stad? Pak de fiets en je zit in no-time op een terrasje in het centrum van Nijmegen. Ook het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong ligt op loopafstand. Wat een luxe!

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Erfwoning in het project Benedenerf

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.