Koopprijs

Van € 1.050.000

Aantal woningen

11

Woonoppervlakte

198 m2 tot 207 m2
Perceeloppervlakte
285 m2 tot 402 m2
Inhoud
852 m3 tot 951 m3

Omschrijving

Stel je eens voor… wonen dicht bij een boomgaard. Grenzend aan het historische Fort Beneden Lent. Niets meer dan groen en water om je heen. En tóch in de verte knipoogt de stad Nijmegen. Vogeltjes die fluiten als je op je beschutte terras zit van je vrijstaande woning. Genieten van het vrije uitzicht en toch volop privacy. Alsof je elke dag wakker wordt in je vakantiehuis, maar dit is de plek waar jij woont. Kun je het je voorstellen? Hier in het mooie en groene Benedenerf in De Waalhoven komen 11 gevarieerde vrijstaande, duurzame woningen mét een eigen terras en parkeergelegenheid beschikbaar. Iets voor jou?

Vrij uitzicht en tóch privacy

Type 1

Door de variatie in woningen zijn er 3 typen met een bijzondere, landelijke architectuur en net even anders ingedeeld. Door de mix van glazen delen en hout in warme natuurlijke tinten smelten de woningen perfect in de groene omgeving. Woningtype 1 is langwerpig en via de hal met vide en toilet, kom je binnen in de royale en lichte woonkamer met ruimte voor een mooie open keuken. Via de raampartij aan de achterkant van de woning kun je genieten van het vrije uitzicht. Heerlijk he? Open de schuifpui en je staat op je eigen houten terras, grenzend aan het landschap. Hoe fijn is dat! Op de 1e verdieping vind je 3 (slaap)kamers uitkijkend over het landschap. En een badkamer met ligbad en/of douche, zodat je nooit hoeft te haasten. Ook is er een apart toilet en een washok met ruimte voor een wasmachine en droger.

Type 2 en 3

Type 2 en 3 zijn bredere woningen dan 1, maar hebben hetzelfde prachtige uitzicht! Via de hal kom je de ruime en lichte woonkamer binnen met ruimte voor een kookeiland. Hier mis je niets van de gezelligheid als je een etentje aan het voorbereiden bent voor je gasten. De raampartijen zijn verdeeld over de gehele breedte van de woning, waardoor je het gevoel krijgt alsof je buiten woont. Midden in de natuur. Door het brede terras kun je genoeg leuke zitplekjes creëren. Zie je jezelf al zitten op je schommelbank met een goed boek en een glas wijn? Dag in de tuin gewerkt? In de berging is er genoeg ruimte voor vuile schoenen!

Type 2 heeft op de 1e verdieping 1 badkamer met douche, 3 (slaap)kamers met veel ramen en eventueel ruimte voor een 2e badkamer, een apart toilet en plek voor een wasmachine en droger. Type 3 is boven weer net iets anders ingedeeld. Deze woningen hebben 4 (slaap)kamers, 1 badkamer met ligbad en douche, een apart toilet en een washok met ruimte voor een wasmachine en droger.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Vrijstaande woning in het project Benedenerf

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.