In voorbereiding - Blent

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

In voorbereiding - Blent

  • Lent
Blent biedt wonen op een toplocatie in een nieuw stuk stad in Nijmegen-Noord. De grondgebonden stadswoningen in het groen gaan langzaam over in een hoogstedelijke sfeer met kenmerkende hoogbouw. Blent wordt een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar je écht tot rust komt.

Blent zet aan tot verbinding en connectie en gaat over het mixen van functies en mensen. Hier lopen wonen, werken en verblijven fijn in elkaar over, zoals kleuren op een pallet. Door middel van kunst, gezamenlijke (dak)tuinen en een prettige openbare ruimte worden activiteiten en bewoners met elkaar verbonden. Zo stimuleren we de onderlinge sociale cohesie en nemen we afscheid van de vergaande individualisering. Wij scheppen de voorwaarden voor ongedwongen ontmoetingen en hopen dat jij als bewoner hiervoor open staat.

Met Blent voegt Heijmans zo’n 400 woningen toe met een grote diversiteit aan woningtypes. Hiermee sluiten we aan bij de brede woonwens van de stad Nijmegen. Maar ook om er een gemêleerde leefomgeving van te maken. Het woningaanbod is zeer divers en kent op iedere hoek en iedere verdieping zijn unieke kwaliteiten. Bijvoorbeeld in de levendige omgeving van het station, met uitzicht over het winkelgebied of juist meer in de luwte met zicht op het groen van het Jozef van Hövellpark.

In de eerste twee fases worden in Blent 120 grondgebonden woningen gerealiseerd. In de vervolgfases worden door Heijmans drie verschillende mixed-use gebouwen met circa 265 appartementen en diverse plekken voor ontmoeting en sociale activiteiten toegevoegd nabij station Lent. De appartementen variëren in grootte en type en in koop en huur. De hoogbouw vormt samen een stedelijk ensemble, waarin ieder gebouw een eigen blend krijgt. Daarnaast komt er een parkeerhuis en bouwen Nijmeegse woningbouwcorporaties hier meer dan 300 sociale huurappartementen en komt er een kantoorgebouw met daarop 24 appartementen.

Singelwoningen.
De singelwoningen zijn gelegen aan een prachtig aangelegde watersingel, aan de zuidkant van Blent. Vanuit je keukenraam zie je de kinderen met hun schepnetje spelen tussen het riet. De singelwoningen hebben drie woonlagen met een plat dak. Dat is gunstig, want zo kun je maar liefst vijf slaapkamers creëren! Ideaal voor een groot of samengesteld gezin. De woningen zijn beschikbaar in verschillende beukmaten: 5,7 meter of 5,4 meter breed. De auto parkeer je niet voor de deur, maar uit het zicht aan het binnenhof. Zo is er minder blik aan de voorzijde op straat. Alle singelwoningen hebben een heerlijke tuin.

Hofwoningen.
Kies je voor een hofwoning aan de zuidkant van Blent, dan woon je aan een autovrij hof dat prachtig wordt aangelegd met veel inheems groen en waar ruimte is om elkaar te ontmoeten. Op een bankje geniet je met de buren van een kop koffie, terwijl de kinderen lekker spelen in het groen. De hofwoningen bestaan uit twee woonlagen met kap en hebben een beukmaat van 4,8 meter breed. Deze woningen zijn zeer geschikt voor tweepersoonshuishoudens en starters. De auto parkeer je ook hier uit het zicht aan het binnenhof. Alle hofwoningen hebben een heerlijke tuin.

Spoorwoningen.
De spoorwoningen liggen aan de oostzijde van Blent en hebben zicht op het talud van de groene spoordijk dat op zo’n 60 meter afstand van de woningen ligt. De spoorwoningen hebben drie woonlagen met een plat dak, ideaal voor jonge gezinnen. Wil je liever vijf slaapkamers of toch een werk- en een gamekamer? Op de verdiepingen is ruimte voor veel variatie. Jij bepaalt hoe je wilt wonen. De woningen hebben een beukmaat van 5,1 of 4,8 meter breed. Net als bij de andere woningtypes parkeer je de auto in het parkeerhof aan de achterzijde.

Planning.
Blent wordt in verschillende fases ontwikkeld en gebouwd. Zo voegen we geleidelijk nieuw woningaanbod toe aan Nijmegen-Noord. Het wordt een unieke plek om te wonen, te werken en te verblijven tussen de stadsbruggen van Nijmegen. We verwachten eind 2024 de eerste woningen op te leveren.

Fase 1: 54 grondgebonden woningen aan de zuidkant van Blent tussen het spoor en de watersingel. Start verkoop: eerste kwartaal 2023.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Treinstation Nijmegen-Lent
444 m
Bushalte Station Lent
475 m
Bushalte Station NS
581 m
Bushalte Griftdijk/Tunnel
666 m
Bushalte Lentseveld
682 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Gelderland Zuid - Lent
600 m
Citadel College
722 m
Stedelijk Gymnasium Nijmegen
1.29 km
Peuterspeelzaal Goudwinde
1.5 km
kinderdagverblijd de Goudwinde
1.51 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Jumbo
1.15 km
Trekpleister
1.15 km
Gamma
1.15 km
Karwei
1.15 km
Jan Linders
1.3 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Jeugdtandarts Waalsprong
1.46 km
Tandheelkundig Centrum De Biezen
1.77 km
Apotheek Oud-West
1.88 km
Tandartspraktijk O.G.H. Bosch.
1.93 km
mediq apotheek beckers
2.46 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hans Janssen Garantiemakelaars

Nijmegen