Koopprijs

Van € 490.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

154 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
121 m2
Inhoud
523 m3

Omschrijving

De Singelwoningen zijn gelegen aan een prachtig aangelegde watersingel, aan de zuidkant van Blent. Vanuit je keukenraam zie je de kinderen met hun schepnetje spelen tussen het riet. De Singelwoningen hebben drie woonlagen met een plat dak. Dat is gunstig, want zo kun je maar liefst vijf slaapkamers creëren! Ideaal voor een groot of samengesteld gezin. De waaierwoningen hebben een extra brede voorzijde waardoor je een riante keuken en extra grote slaapkamers krijgt. De auto parkeer je niet voor de deur, maar uit het zicht in het binnenhof. Zo is er minder blik aan de voorzijde op straat. Alle Singelwoningen hebben een heerlijke tuin.

De Singelwoningen bestaan uit twee blokken die samen een lange, gebogen rij vormen met daarin vier verschillende architectuurstijlen. Achter deze fraaie gevels hebben ze in basis allemaal dezelfde plattegrond met een paar belangrijke verschillen.

Kenmerken:
- Keukencheque t.w.v. € 2.000,-
- Complete badkamer en toilet v.v. Grohe kranen en Villeroy en Boch tegels en sanitair
- Stadsverwarming
- Gasloos
- BENG
- Standaard 8 zonnepanelen
- Vloerverwarming op alle verdiepingen
- Faunavoorzieningen zoals vleermuis- en gierzwaluwkasten, sedumdaken op houten berging, groene erfafscheidingen, insectenblokken en nestelmogelijkheden voor de huismus
- Diepe achtertuinen op het noord-oosten met achterom en houten berging

Met Blent voegt Heijmans zo’n 400 woningen toe met een grote diversiteit aan woningtypes. Hiermee sluiten we aan bij de brede woonwens van de stad Nijmegen. Maar ook om er een gemêleerde leefomgeving van te maken. Het woningaanbod is zeer divers en kent op iedere hoek en iedere verdieping zijn unieke kwaliteiten. Bijvoorbeeld in de levendige omgeving van het station, met uitzicht over het winkelgebied of juist meer in de luwte met zicht op het groen van het Jozef van Hövellpark.

Lees verder...
Bnr.
Reset
42 Blent fase 1 - Singelwoning waaierwoning € 490.000

Blent fase 1 - Singelwoning waaierwoning

Bouwnummer 42 - € 490.000

Verkocht

154 m2 woonoppervlakte

121 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

43 Blent fase 1 - Singelwoning waaierwoning € 490.000

Blent fase 1 - Singelwoning waaierwoning

Bouwnummer 43 - € 490.000

Verkocht

154 m2 woonoppervlakte

121 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.