La Brique

Verkoopvoorbereiding gestart!

Op een unieke locatie in Milsbeek, dichtbij Nijmegen, worden 20 luxe villa’s gerealiseerd op zeer ruime kavels aan de Maas. Een aanbod van exclusieve villa’s, bijzonder mooi gelegen in een groen, levendig decor. Vanuit uw woning stapt u straks zo de natuur in en kunt u vrijwel dagelijks een schitterend schouwspel aanschouwen van licht, lucht en water. La Brique wordt ontworpen met oog voor het heden en gevoel voor historie.

De Locatie

La Brique wordt gerealiseerd op de locatie van de voormalige Steenfabriek in Milsbeek. Het plan is gesitueerd aan de Bloemenstraat en grenst aan een mooie groene strook met uitzicht over de Maas. Een groot deel van de fabriek is inmiddels gesloopt, maar karakteristieke elementen zoals de schoorsteen blijven behouden. De woningen liggen iets verhoogd, voor een imposant vrij uitzicht op het water.

Milsbeek is een gezellig dorp met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt. Hier woon je nog vrij in het landschap en middenin het groen. Met veel ruimte om te leven en ademen. Nabij zijn er allerlei mogelijkheden voor sport en recreatie. Vanwege de gevarieerde natuur van bijvoorbeeld recreatieplas “De Mookerplas” en de natuurgebieden de “Sint Jansberg” en “Het Reichswald” heeft deze locatie veel te bieden.

Het plan is gunstig gelegen. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer liggen grotere plaatsen zoals Nijmegen, Groesbeek, Gennep en Boxmeer binnen handbereik. Zo ben je binnen circa 20 minuten rijden bij het Radboud Universitair Medisch Centrum.
Lees verder...

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Plattegronden


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Rijksweg / Kerkstraat
855 m
Bushalte Oudebaan
964 m
Bushalte Milsbeek Zuid
1.09 km
Bushalte Drie Kronen
1.46 km
Bushalte Helweg
1.65 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Jan de Quay School
7.62 km
De Tovercirkel
8.81 km
De Klinkertjes
9.1 km
De Komeet
9.2 km
Okidoki
9.25 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Spar
916 m
VVV
2.5 km
Zeeman
2.87 km
Etos
2.95 km
Rabobank
3.08 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Maasziekenhuis
6.1 km
Praktijk voor Tandheelkunde
7.1 km
Gezondheidscentrum De Vuursteen
7.17 km
Service Apotheek De Vuursteen
7.18 km
Huisartsenpraktijk Rijkevoort
7.75 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Makelaardij Twan Poels

Gennep