Kops Kwartier

Het project is in verkoop en de verwachte start bouw is juli 2024.
Er zijn nog bouwnummers beschikbaar. Schrijf je in via de projectwebsite kopskwartier.nl

Aanbod
Kops Kwartier is in drie fases verdeeld. De appartementen in gebouw A en B horen bij fase 1. De twee kleinschalige woongebouwen bieden voor elk wat wils. Je kunt kiezen uit vier verschillende typen appartementen: Rubia, Calluna, Quercus en Salix. Ze tellen twee of drie slaapkamers en enkele hebben daarnaast nog een praktische kantoorkamer. Allemaal beschikken ze over heerlijke royale balkons, die uitkijken over het groene parklandschap.

Kops Kwartier telt 27 stadswoningen verdeeld in twee fases. De eerste 11 woningen zijn nu in verkoop. De overige 16 woningen volgen op een later moment. De woningen zijn verdeeld over blokjes van elk twee of drie woningen. De stadswoningen bieden volop variatie in ligging, woonlagen, indeling en balkonoriëntatie. Allemaal beschikken ze over een heerlijk vlonderterras dat de living of woonkeuken verbindt met het parklandschap.

Duurzaam wonen in een park
Wonen in een park. Dat is de basisgedachte achter het ontwerp van Kops Kwartier gelegen aan de Berg en Dalseweg. Het groen van het naastgelegen park De Kopse Hof loopt straks door tot aan de voordeur van de nieuwe woningen. Het alom aanwezige groen zorgt voor een rustige en ontspannen woonsfeer. Traditionele straten en hoge tuinafscheidingen kom je hier niet tegen. Ook geen wegen die tussen de woningen door lopen. Hierdoor is er meer ruimte voor mensen om elkaar te ontmoeten en voor kinderen om veilig te spelen.

In Kops Kwartier passen woningen harmonieus in het landschap en staan ze letterlijk in het groen. Vanuit je woning loopt er als het ware een groene loper naar het naastgelegen park Kops Plateau, waar ooit een Romeins legerkwartier was gelegen. Verder is de wijk ook groen in de zin van duurzaam en toekomst gereed. Het Kops Kwartier wordt de eerste fossielvrije wijk van Nederland, een wijk zonder fossiele brandstoffen. Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos. Een slim collectief energiesysteem voorziet de woningen van warmte, koeling, warm tapwater en de parkeergarage van energie. Dat gebeurt op basis van een combinatie van bodemwarmte, bodemkoeling en zonnepanelen. Hierdoor profiteer je als bewoner van lage woonlasten. 

Gespeeld met hoogte verschillen
Zie jij jezelf hier al wonen? In een groen woonpark van ongeveer 1,4 hectare met een terrasvormige opbouw. Hoogteverschillen versterken de bijzondere woonbeleving en zorgen voor een gevoel van geborgenheid. De architectuurstijl is modern en eigentijds.

Variatie in stadwoningen
Ook bij het ontwerp van de stadswoningen is gespeeld met hoogteverschillen. De twee- en drie-onder-een-kapwoningen tellen drie of vier woonlagen. Op plekken waar een hoogteverschil zit in het terrein, komen vierlaagse woningen die deels in de helling verscholen gaan. Alle woningen hebben een terras met pergola als overgang tussen woning en landschap en daarnaast ook nog een terras op de bovenste verdieping. De woningen hebben een zeer ruim woonoppervlak die varieert van 172 tot maar liefst 232 vierkante meter, met een berging aan de voorzijde of de terraszijde.

Appartementen met grote balkons met uitzicht op het groen
In Kops Kwartier komen twee vierlaagse woongebouwen met 20- en 21 appartementen. Ook hier is op een slimme manier gebruikgemaakt van natuurlijke hoogteverschillen in het terrein richting het Kops Plateau. Op de bovenste verdieping van elk gebouw bevinden zich 4 penthouses. Alle appartementen hebben een groot zonnig balkon op het oosten met uitzicht op het groen. Het woonoppervlak varieert van 85 tot 197 vierkante meter. Parkeergelegenheid voor de fiets en de auto bevindt zich in de garage onder de appartementen.
Lees verder...

Nieuws over Kops Kwartier

Kops Kwartier: Luxe wonen wordt realiteit met nieuwe ontwikkelingen

Wij hebben goed nieuws! De afgelopen periode zijn er meerdere appartementen en woningen in Kops Kwartier Nijmegen verkocht.

Lees verder

Sneller naar een start bouw van Kops Kwartier

Kops Kwartier wordt opgedeeld in drie fases, wat betekent dat er sneller gestart kan worden met de bouw! Hoe dat zit lees je hier.

Lees verder

Kops Kwartier in voorbereiding: duurzaam wonen in een park

Wonen in een park. Dat is de basisgedachte achter het ontwerp van Kops Kwartier in Nijmegen-Oost. In totaal worden hier 27 stadswoningen en 42 appartementen gerealiseerd. Wil jij wonen in een groene, rustige wijk? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Lees verder

Interactieve woningkiezer

Klik op een aanzicht op het beschikbare woningaanbod te bekijken.

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Caesarstraat
64 m
Bushalte Beukstraat
229 m
Bushalte Hengstdalseweg/Broerdijk
309 m
Bushalte Broerweg
333 m
Bushalte Berg en Dalseweg
496 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Canisius College
463 m
Sterredans
585 m
Struin Huisje BSO
1.5 km
Struin BSO
1.6 km
Vrije school Meander
1.82 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
1.11 km
Coop
1.79 km
ING Bank
1.81 km
EkoPlaza
2 km
Mexx
2.02 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
mediq apotheek beckers
1.64 km
Tandartspraktijk O.G.H. Bosch.
1.85 km
Stichting Kalorama
2.41 km
Radboud universitair medisch centrum
2.43 km
Radboud Apotheek
2.46 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Janneke Wenting

Hans Janssen Makelaars

Alice van de Burgt

Hans Janssen Makelaars

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

LIV Hypotheken & Verzekeringen

Vraag advies »