Koopprijs

Van € 569.500

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

152 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
271 m2
Inhoud
554 m3

Omschrijving

Zoek je een echte eyecatcher, dan is deze prachtwoning wat voor jou! De woning is rijk gedetailleerd door de houten gevelelementen en het driehoekige raam op de tweede verdieping. Door de dwarskap en de uitbouw met speel-/werkkamer heb je volop woonruimte. De riante en zonrijke tuin op het zuiden maakt het plaatje compleet. Hier kun je tot in de avonduren lekker genieten.

Door de vele grote raampartijen, ook aan de zijkant, is de woning heerlijk licht. Vanuit de voorzijde kijk je mooi weids uit over het groen in de wijk. De woonkamer, gelegen aan de achterzijde, biedt een mooi uitzicht over de achtertuin. Hier kun je genieten in een oase van rust en groen. Aan de voorzijde kun je jouw droomkeuken realiseren. Op de eerste verdieping tref je 3 slaapkamers en de badkamer aan. De tweede verdieping kun je bijvoorbeeld inrichten als extra slaapkamer of werkkamer. De keuze is aan jou, want deze verdieping is vrij indeelbaar naar jouw wensen!

Lees verder...
Bnr.
Reset
7 Wonen op de Set Take 3 l Hoekwoning Comfort € 569.500

Wonen op de Set Take 3 l Hoekwoning Comfort

Bouwnummer 7 - € 569.500

Verkocht onder voorbehoud

152 m2 woonoppervlakte

271 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Wonen op de Set Take 3 l Hoekwoning Comfort in het project Wonen op de Set l Take 3 fase 2

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.