Hypotheek advies voor Zuiderveld West - Nijmegen

Financieel advies nodig?

Voor dit project werken wij samen met de hypotheekadviseur LIV Hypotheken. Orienteer je vrijblijvend op de mogelijkheden van een hypotheek voor een aanschaf van een woning in het project Zuiderveld West

Hypotheekgesprek aanvragen

Vul je gegevens in en een van onze medewerkers zal contact met je opnemen

Jouw gegevens

* Verplichte velden

Client logo

Dit mag je van LIV Hypotheken verwachten!
Elke financiële situatie is anders. Daarom is LIV’s hypotheekadvies maatwerk. De werkwijze van LIV Hypotheken is wél voor iedereen hetzelfde. LIV Hypotheken geeft digitaal advies waar het kan en fysiek advies waar dat nodig is. Met een flinke dosis klantgerichtheid en begrip zorgen zij ervoor dat een hypotheek perfect aansluit bij jouw situatie en wensen. Zij nemen je stap voor stap mee in het hypotheektraject en houden je continu op de hoogte. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Vrijblijvend en kosteloos advies
Wat zijn je wensen en wat is je financiële situatie? In een vrijblijvend en kosteloos gesprek bespreken de LIV hypotheekadviseurs deze zaken met jou voor meer inzicht. Vervolgens berekenen zij wat er mogelijk is op basis van jouw huidige financiële situatie en wensen. Ze geven je advies over de hypotheek die het beste past en de financiële producten die zij aanbevelen  Vervolgens krijg je uitleg over het hypotheektraject, de dienstverlening en bijbehorende vergoeding(en). Zo weet je na het eerste gesprek wat je financiële mogelijkheden zijn.