Koopprijs

Van € 675.000 - € 689.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

170 m2 tot 187 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
264 m2 tot 273 m2
Inhoud
722 m3

Omschrijving

Heerlijk wonen in Zuiderveld West

Op een rustige maar zeer goed bereikbare locatie in Nijmegen-Noord is nieuwbouwwijk Zuiderveld West in ontwikkeling. Hier ontwikkelt Van Wanrooij in totaal 45 woningen: 14 tweekappers en 31 tussen- en hoekwoningen.

Trek een cirkel om deze nieuwe woonwijk aan de noordzijde van de Waalsprong en je kunt je geen betere locatie wensen: natuur, rust en ruimte te over, leuke dorpen én het stadshart van Nijmegen op een kwartiertje fietsen. De ontworpen woningen en de wijk zijn navenant: gevarieerd en duurzaam.

Met zoveel water (Waal) en groen (Betuwe en meer) in de nabijheid is het niet verwonderlijk deze elementen ook in Zuiderveld-West aan te treffen. Singels, plantsoenen en groene hofjes vormen een robuuste groenstructuur waarvan je de sfeer tot in je woning voelt. Kinderen kunnen er veilig spelen. Direct vanuit huis kun je eindeloos fietsen en wandelen. De Waal, makkelijk bereikbaar, biedt
volop waterrecreatie. De slingerende Griftdijk met monumentale boerderijen, het bosrijke Park Waaijenstein en de Oosterhoutse Plas vormen natuurlijke ingrediënten die jouw nieuwe woonplek typeren.

De keuze uit vele al uitgewerkte opties en uitbreidingsmogelijkheden dragen er verder aan bij dat persoonlijke woonwensen en individualiteit tot hun recht kunnen komen. Goede isolatie, vloerverwarming en energiezuinig verwarmen verhogen het wooncomfort nog verder. Donkere en lichtere bakstenen gevels met fraai siermetselwerk worden afwisselend toegepast. Door de gevels hier
en daar ten opzichte van elkaar te laten verspringen en accenten te leggen met ramen, kapvormen en dakdoorbrekingen, wordt een warme, dorpse sfeer gecreëerd. Hier geniet je ongetwijfeld van jarenlang zorgeloos woongenot.

BIJZONDERHEDEN type A
• Ruime leefkeuken aan tuinzijde
• Royale woonkamer
• Lichte woning door vele ramen in voor- en zijgevel
• Royale zij-entree
• Geïsoleerde garage
• Gasloos wonen

Heb je belangstelling voor een woning in dit project? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024-679 0921.

Lees verder...
Bnr.
Reset
1 Tweekapper type A € 689.000

Tweekapper type A

Bouwnummer 1 - € 689.000

Verkocht onder voorbehoud

170 m2 woonoppervlakte

264 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Tweekapper type A in het project Zuiderveld West

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.