Koopprijs

Van € 350.000 - € 360.000

Aantal woningen

2 (2 beschikbaar)

Woonoppervlakte

107 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
152 m2 tot 188 m2
Inhoud
423 m3

Omschrijving

Hoek- en tussenwoningen
In de eerste fase van De Blauwe Beek komt een rustiek woonblok met daarin zes rijwoningen, waarvan twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. De fijne gezinswoningen worden uitgevoerd in een karakteristieke bruine gevelsteen met op de eerste verdieping donkere verticale houtlookpanelen die de landelijke uitstraling benadrukken. De chique kaders rondom de voordeuren en het grote raam op de begane grond verrijken het gevelbeeld.

Bouwnummers: 57 t/m 62
Op de begane grond vind je de keuken aan de straatzijde. De ruime woonkamer is gesitueerd aan de tuinzijde. Via de grote raampartij geniet je het hele jaar door van de heerlijke tuin op het zonnige zuid-westen. De entreehal met toilet en meterkast biedt voldoende ruimte voor een garderobe. Achter in de tuin tref je een houten tuinberging. Hier stal je je fietsen en is er alle ruimte voor het bergen van je (tuin)gereedschap. De achtertuinen zijn bereikbaar via het achterpad of het zijperceel. Parkeren doe je in het openbaar gebied, waar voor de woningen voldoende parkeerplaatsen zijn.

Eerste verdieping
De eerste verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers en een complete badkamer. De badkamer is in basis voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een tweede toilet, allen van Villeroy en Boch. In alle ruimtes geniet je van fijn daglicht dankzij de mooie raampartijen

Zolder
Via een vaste trap bereik je de zolder. Deze grote ruimte is naar wens te gebruiken, bijvoorbeeld als extra bergruimte, of als werk-, sport- of speelruimte. Op deze verdieping tref je de opstelplaatsen voor de wasmachine en wasdroger. Ook zijn hier de technische installaties opgesteld, die je woning super comfortabel, duurzaam en energiezuinig maken.

Lees verder...
Bnr.
Reset
57 BB | Hoekwoning Type D € 350.000

BB | Hoekwoning Type D

Bouwnummer 57 - € 350.000

Onder optie

107 m2 woonoppervlakte

152 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

62 BB | Hoekwoning Type D € 360.000

BB | Hoekwoning Type D

Bouwnummer 62 - € 360.000

Onder optie

107 m2 woonoppervlakte

188 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype BB | Hoekwoning Type D in het project De Blauwe Beek

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.