Bessembiender Starterswoningen, Siebengewald

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bessembiender Starterswoningen

De vier starterswoningen kenmerken zich door hun praktische indeling en de meest moderne energie besparende maatregelen. De voordeur is voor de veiligheid voorzien van een zijlicht. De entree geeft toegang tot de garderobe, toilet, de woonkamer en de keuken. Onder de trap is er een praktische berging voor bijvoorbeeld de stofzuiger.

De woningen beschikken over drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder! Alle slaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding t.b.v. de CAI aansluiting.

Doordat er op de begane grond en de 1e verdieping vloerverwarming wordt toegepast is het binnenklimaat veel gezonder en aangenamer en is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer radiatoren toegepast zouden worden. De badkamer op de 1e verdieping wordt standaard opgeleverd met een douche, een wastafel en een tweede wandcloset!

De vaste trap naar de tweede verdieping biedt toegang naar de zolder waar zich o.a. de M.V. unit en de aansluiting van de wasmachine en de wasdroger bevinden. Echter, er is nog voldoende ruimte voor eventuele uitbreidingen, zo kan men tegen een meerprijs een dakkapel plaatsen om deze ruimte nog aantrekkelijker te maken, door er bijvoorbeeld een 4e slaapkamer te realiseren.

De woningen zijn duurzaam, comfortabel en energiezuinig. Zo zijn de woningen uitgerust met een veel beter isolatiepakket dan de meeste woningen. Daarbij wordt het dak voorzien van P.V. cellen zodat u uw eigen stroom opwekt en wordt de woning voorzien van een lucht-waterpomp in combinatie met een boiler en een buitenunit (verdamper).

Deze woningen zijn al bijna energieneutraal. Overleg met de aannemer welke extra maatregelen je kunt nemen om je huis volledig energieneutraal te maken.

De woningen worden standaard voorzien van kunststof kozijnen zodat U in de (nabije) toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan voor wat betreft het schilderwerk.

Als koper kunt U in aanmerking komen voor de speciale starterslening van de Gemeente Bergen. De hoogte van de starterslening is maximaal € 37.000,- Voor meer informatie over de starterslening kunt U terecht bij Uw hypotheekadviseur of op de website van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (www.svn.nl).

Tenslotte, deze woningen worden gebouwd onder Woningborg garantie. Dit impliceert o.a. dat bij een eventueel faillissement van de aannemer de woning wordt afgebouwd en dit garandeert de kwaliteit van de woning. Dit wil zeggen voldoet de woning niet aan de kwaliteitsnormen dan wordt op basis van de Woningborg Garantie- en waarborgregeling Nieuwbouw 2016 voor herstel zorg gedragen.


LET OP: DE VERKOOPBROCHURE BEVAT AFWIJKENDE TEKSTEN
Lees verder...

Nieuws over Bessembiender Starterswoningen

Betaalbare starterswoningen | Bessembiender, Bergen

Moderne, comfortabele en energiezuinige nieuwbouw in het plaatsje Siebengewald. Dit mooie project is voor een zeer vriendelijke prijs in de markt gezet. Ook kun je gebruikmaken van een speciale starterslening van de gemeente Bergen.

Lees verder

Nog enkele woningen beschikbaar | Bessembiender Starterswoningen, Siebengewald

Op een mooie locatie met water en groen wordt nieuwbouwproject Bessembiender gerealiseerd. Dit plan bestaat uit vier starterswoningen: twee hoekwoningen en twee tussenwoningen. De tussenwoningen zijn inmiddels verkocht, maar de hoekwoningen zijn nog beschikbaar. Interesse? Wacht niet langer en schrijf je in. 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Gochsedijk \ Centrum
564 m
Bushalte Gochsedijk
612 m
Bushalte Callunastraat
1.25 km
Bushalte Heidebloem
1.56 km
Bushalte Ervelensteg/Schabrucker
2.53 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Landweert
15.25 km
De Vlaswei
15.28 km
Coninxhof
17.63 km
De Keg
17.65 km
Jan de Quay School
20.45 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Jumbo
6.2 km
PostNL
6.39 km
Lidl
6.45 km
Jan Linders
6.46 km
Aldi
10.26 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Maasziekenhuis
11.17 km
Huisartsenpraktijk Rijkevoort
14.91 km
BENU Apotheek Centrum
16.76 km
VieCuri Medisch Centrum locatie Venray
16.95 km
MC de Wieënhof
17.26 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

Makelaardij Twan Poels