Bessembiender Starterswoningen, Siebengewald

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bessembiender Starterswoningen

Instapklare starterswoningen te Siebengewald

Deze instapklare starterswoningen worden traditioneel gebouwd en kenmerken zich door hun praktische indeling en de meest moderne energiebesparende maatregelen. De instapklare woningen worden voorzien van keramische dakpannen, natuurstenen raamdorpelstenen en vensterbanken, zinken hemelwaterafvoeren en hardhouten kozijnen.

De binnenmuren worden gestukadoord, de begane grondvloer en de verdiepingsvloeren worden uitgevoerd als pvc vloer en voor de badkamervloer heeft men de keuze tussen een pvc vloer of tegels. De kleur van het binnenschilderwerk kan in onderling overleg bepaald worden.

De voordeur is mede voor de veiligheid voorzien van een zijlicht. De entree geeft toegang tot de garderobe, het toilet, de woonkamer en de keuken. Er is een praktische berging onder de trap voor bijvoorbeeld de stofzuiger.

De woningen beschikken over drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder. Alle slaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding t.b.v. de CAI aansluiting.
Doordat er op de begane grond en de 1e. verdieping vloerverwarming wordt aangelegd, is het binnenklimaat veel gezonder en aangenamer en is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer er radiatoren geplaatst zouden worden. De badkamer op de 1e. verdieping wordt standaard opgeleverd met een douche, wastafel en een tweede wandcloset.

De vaste trap naar de tweede verdieping biedt toegang tot de zolder waar zich o.a. de warmtepomp, de boiler en de aansluiting van de wasmachine en de wasdroger bevinden. Echter, er is nog voldoende ruimte voor eventuele uitbreidingen, zo kan men tegen een meerprijs een dakkapel plaatsen om er bijvoorbeeld een 4e. slaapkamer te realiseren.

De woningen zijn duurzaam, comfortabel en energiezuinig. Zo zijn de woningen uitgerust met een veel beter isolatiepakket dan de meeste woningen. Daarbij wordt het dak voorzien van P.V. cellen, zodat u uw eigen stroom opwekt en wordt de woning voorzien van een energiezuinige warmtepomp. Eventueel kunt u nog in overleg met de aannemer uw huis energieneutraal maken.

De bouw is al gestart. Dus wilt u in de zomer van 2020 in een instapklare starterswoning wonen, neem dan contact op met Makelaardij Twan Poels.
Lees verder...

Nieuws over Bessembiender Starterswoningen

Betaalbaar wonen voor starters | Bessembiender, Siebengewald

Ben jij een starter op de woningmarkt en op zoek naar een betaalbare woning in Siebengewald? Dan is het nieuwbouwproject Bessembiender wat voor jou! Dit project bestaat uit instapklare starterswoningen voor een vriendelijke prijs.

Lees verder

Betaalbare starterswoningen | Bessembiender, Bergen

Moderne, comfortabele en energiezuinige nieuwbouw in het plaatsje Siebengewald. Dit mooie project is voor een zeer vriendelijke prijs in de markt gezet. Ook kun je gebruikmaken van een speciale starterslening van de gemeente Bergen.

Lees verder

Nog enkele woningen beschikbaar | Bessembiender Starterswoningen, Siebengewald

Op een mooie locatie met water en groen wordt nieuwbouwproject Bessembiender gerealiseerd. Dit plan bestaat uit vier starterswoningen: twee hoekwoningen en twee tussenwoningen. De tussenwoningen zijn inmiddels verkocht, maar de hoekwoningen zijn nog beschikbaar. Interesse? Wacht niet langer en schrijf je in. 

Lees verder

Woningen

Woningtype
Prijs

Tussenwoning Bessembiender

Bouwnummer 17 - € 219.000

Verkocht

102 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Hoekwoning Bessembiender

Bouwnummer 19 - € 229.000

Verkocht

102 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Gochsedijk \ Centrum
564 m
Bushalte Gochsedijk
612 m
Bushalte Callunastraat
1.25 km
Bushalte Heidebloem
1.56 km
Bushalte Ervelensteg/Schabrucker
2.53 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Landweert
15.25 km
De Vlaswei
15.28 km
Coninxhof
17.63 km
De Keg
17.65 km
Jan de Quay School
20.45 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Jumbo
6.2 km
PostNL
6.39 km
Lidl
6.45 km
Jan Linders
6.46 km
Aldi
10.26 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Maasziekenhuis
11.17 km
Huisartsenpraktijk Rijkevoort
14.91 km
BENU Apotheek Centrum
16.76 km
VieCuri Medisch Centrum locatie Venray
16.95 km
MC de Wieënhof
17.26 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

Makelaardij Twan Poels

Gennep