Koopprijs

Van € 425.000 - € 510.000

Aantal woningen

4 (2 beschikbaar)

Woonoppervlakte

118 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
146 m2
Inhoud
457 m3

Omschrijving

Hoekwoning type M
Deze woning heeft alles in huis om fijn te wonen. Een doordachte indeling, veel leefruimte, 3 volwaardige slaapkamers én een ruime tweede verdieping. Daarnaast is de woning zeer energiezuinig. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee. Meer ruimte nodig voor je gezin, hobby of werk? Ontdek dan de verschillende uitbreidings- en indelingsmogelijkheden om van dit huis jouw thuis te maken.

Pluspunten
+ Energiezuinige woning
+ Tuingerichte woonkamer
+ Vloerverwarming in hele woning
+ Veel lichtinval in woonkamer door de grote achtergevelpui
+ Achtertuin met berging en achterom
+ Voldoende parkeergelegenheid in openbaar gebied
+ Diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden

Indeling
De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet en technische ruimte, een lichte tuingerichte woonkamer en een open keuken met zicht op de straat. TIP: Maak de woonkamer nóg groter met de optie om deze met 1.20m of 2.40m uit te breiden. De optie voor openslaande tuindeuren zorgen voor veel contact met de achtertuin.

Op de verdieping vind je drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Wil je een ligbad? Dat kan! Vergroot de badkamer voor meer ruimte. Je kunt bijvoorbeeld ook de 2 slaapkamers aan de achterzijde samenvoegen tot één grote hoofdslaapkamer.

De tweede verdieping biedt je een zee aan ruimte. Hier vind je de aansluitingen voor de wasapparatuur en heb je de mogelijkheid om een aparte wasruimte te maken en een thuiskantoor of extra slaapkamer met dakkapel aan de voor- én/of achterzijde.

Energiezuinig wonen
De woningen in Huurlingsedam fase 3B 1 beschikken over een energielabel A+++, wat in houdt dat de woningen voldoen aan de BENG. De woningen worden verwarmd met een warmtepomp, waar ook het warm water vandaan komt. De warmtepomp is een bodemlus warmtepomp: verwarmen en koelen is mogelijk. Daarnaast is er vloerverwarming en balansventilatie aanwezig. Deze woning is klaar voor de toekomst!

Diverse fases
In nieuwbouwwijk Huurlingsedam in Wijchen werd in 2009 begonnen met bouwen. In de afgelopen jaren zijn er in diverse fases al bijna 400 woningen gerealiseerd. Ook in de volgende fase is er weer ruimte voor iedere smaak, ieder budget en alle levensstijlen. Het mooie van een project dat langer loopt, is dat het een meer organisch groeiende wijk wordt en op die manier natuurlijker aanvoelt.

Veel variatie in woningsoorten
In nieuwbouwproject Huurlingsedam geen saaie huizenblokken, maar veel variatie in woningsoorten en prijsklassen. Van betaalbare starterswoningen tot luxe twee-onder-kapwoningen, in dit duurzame nieuwbouwproject in Wijchen is ruimte voor iedere smaak en alle levensstijlen.

De omgeving
In Wijchen staat gezelligheid en activiteit hoog in het vaandel. Water en groen zijn alom aanwezig en de bereikbaarheid is uitstekend. De nieuwe woonwijk Huurlingsedam is een heerlijke plek om op te groeien. Er zijn diverse voorzieningen binnen handbereik. Huurlingsedam is een dorpse woonwijk ingebed in het prachtige, haar omringende landschap. Geen massale woonblokken, maar sfeervolle straten die nog meer karakter krijgen door de variëteit aan huizen die je er aantreft. Iedere smaak en levensstijl vindt hier weerklank.

Heb je interesse in dit project? Neem dan contact met ons en wij helpen je graag verder!

Lees verder...
Bnr.
Reset
16 Eindwoningen type M € 425.000

Eindwoningen type M

Bouwnummer 16 - € 425.000

Verkocht onder voorbehoud

118 m2 woonoppervlakte

146 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

113 Eindwoningen type M € 495.000

Eindwoningen type M

Bouwnummer 113 - € 495.000

Verkocht onder voorbehoud

118 m2 woonoppervlakte

146 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

175 Eindwoningen type M € 505.000

Eindwoningen type M

Bouwnummer 175 - € 505.000

Onder optie

118 m2 woonoppervlakte

146 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

181 Eindwoningen type M € 510.000

Eindwoningen type M

Bouwnummer 181 - € 510.000

Onder optie

118 m2 woonoppervlakte

146 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Eindwoningen type M in het project Huurlingsedam fase 3B 1

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.