Koopprijs

Van € 610.000 - € 630.000

Aantal woningen

4 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

169 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
284 m2 tot 353 m2
Inhoud
756 m3

Omschrijving

Inschrijving start op 22 april tot 29 april 17.00 uur.

Deze nieuwbouwwoning met dwarskap en fraaie, uitgebouwde topgevels aan zowel voor- als achterzijde, biedt je optimaal wooncomfort.

Of je hier nu samen met je partner gaat wonen, met jonge kinderen of met tieners, dit huis biedt alle ruimte aan iedereen. Met de uitbreidingsopties op de begane grond creëer je bijvoorbeeld een fijne speel- of gamehoek voor de kinderen of maak je een fijn thuiskantoor voor jezelf. Of kies je liever voor een grote woonkeuken? Ook dat kan. Daarnaast is de woning zeer energiezuinig en onderhoudsarm. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee.

Pluspunten

Zeer energiezuinige woning
Vloerverwarming op alle verdiepingen
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
Lichte woonkamer
Geïsoleerde garage
Ruime eerste verdieping met 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet
Grote tweede verdieping, met meerdere indelingsmogelijkheden
Veel lichtinval door de grote raampartijen
Diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden
Indeling

De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet en garderobe, een lichte L-vormige woonkamer, een open keuken met ruime eethoek. De begane grond kan vergroot worden met een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter, waarbij de keuken eventueel naar de voorzijde verplaatst kan worden. Met de optie om de garage te verlengen en/of te splitsen in een berging en een ruimte bij de woning te betrekken, creëer je extra veel leefruimte op de begane grond.

Op de verdieping vind je de overloop, een apart toilet, drie ruime slaapkamers en een complete badkamer met douche, ligbad en wastafel.

De tweede verdieping is ruim van opzet. Met een combinatie van diverse indelingsopties maak je hier een prachtige woonverdieping met bijvoorbeeld een extra slaapkamer, een tweede badkamer en een was-/bergruimte. Zie jij jezelf hier al wonen?

Noot: gevelarchitectuur en positie/grootte van de ramen kunnen per woningblok afwijkend zijn. Om je een exact beeld te geven van het gevelaanzicht per woning, worden binnenkort de 2D geveloverzichten per woningblok toegevoegd. Bekijk de definitieve 3D woningimpressies alvast hieronder.PLANNING
Het is de verwachting dat je vanaf eind maart 2022 kunt voorinschrijven. De definitieve inschrijving start naar verwachting eind april.

INTERESSE?
Zou je hier wel willen wonen? Klik dan op de 'projectsite' button en schrijf je in op onze website www.nieuwbouwkenners.nl Zo zorg je dat jij als eerste op de hoogte bent van de ontwikkelingen.

ZIJN JOUW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN HELDER?
Met een zogenoemde hypotheek- of financieringsbelofte vergroot jij je kansen op een woning. Deze hypotheekbelofte vraag je aan bij je bank of erkend adviseur van jouw voorkeur. Sowieso handig om te hebben, want zo weet jij vooraf wat je financiële mogelijkheden zijn. Daarnaast biedt het de ontwikkelaar de zekerheid dat je de woning kunt financieren. De hypotheek- of financieringsbelofte kun je tijdens de start verkoop meesturen bij je digitale inschrijving.

Heb je interesse om hier te wonen en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? LIV Hypotheken helpt je graag! LIV Hypotheken is partner van Hans Janssen Makelaars en is helemaal op de hoogte van het nieuwbouwplan Huurlingsedam. Vraag de financieringsbelofte aan via www.livhypotheken.nl en zorg dat jij een streepje voor hebt. Bellen kan natuurlijk ook. LIV Hypotheken is rechtstreeks te bereiken op 024 - 2066274 of via Hans Janssen Makelaars op 024- 3244 244.

Lees verder...
Bnr.
Reset
1 Huurlingsedam twee onder een kap woning type B € 649.000

Huurlingsedam twee onder een kap woning type B

Bouwnummer 1 - € 649.000

Verkocht onder voorbehoud

169 m2 woonoppervlakte

301 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

3 Huurlingsedam twee onder een kap woning type B € 635.000

Huurlingsedam twee onder een kap woning type B

Bouwnummer 3 - € 635.000

Verkocht

169 m2 woonoppervlakte

284 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

247 Huurlingsedam twee onder een kap woning type B € 639.000

Huurlingsedam twee onder een kap woning type B

Bouwnummer 247 - € 639.000

Verkocht

169 m2 woonoppervlakte

334 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

249 Huurlingsedam twee onder een kap woning type B € 649.000

Huurlingsedam twee onder een kap woning type B

Bouwnummer 249 - € 649.000

Beschikbaar

169 m2 woonoppervlakte

354 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Huurlingsedam twee onder een kap woning type B in het project Huurlingsedam fase 3a