In voorbereiding: Buiten het Erf, Zevenaar

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

In voorbereiding: Buiten het Erf

PRESALE IS GESTART!

De 20 woningen gaan donderdag 30 maart om 12:00 uur online in verkoop. Vanaf dan kan jij je definitief inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Met nieuwbouwproject Buiten het Erf komen er circa 50 prachtige woningen bij op een groene plek in Zevenaar. Deze buurt is onderdeel van de nieuwe wijk Groot Holthuizen. Hiermee is het de laatste verbindende stap tussen het stedelijke gebied en het groene buitengebied. Bij Buiten het Erf vind je dus zowel de natuur, als de stadse voorzieningen van Zevenaar dichtbij!

De komende periode delen we steeds meer informatie over de verschillende woningtypes, de planning en de prijsindicaties. De voorinschrijving is 9 maart van start gegaan. Vanaf dit moment is het mogelijk om jouw woningvoorkeuren door te geven! Schrijf je je vooraf in? Dan geeft dit je voorrang bij de woningtoewijzing na start-verkoop. De planning is om in het voorjaar van 2023 definitief in verkoop te gaan. Wil je op de hoogte blijven van dit prachtige project? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, via de projectwebsite, en mis niets.

Het woningaanbod van Buiten het Erf is heel divers: van rijwoningen tot riante twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Het project biedt woningen voor elk wat wils. Zo zijn er al woningen vanaf € 250.000,-.
Buiten het Erf zal in een tweetal fases in verkoop gaan. Op dit moment zijn we in fase 1, met 20 koopwoningen, aan het voorbereiden op de verkoop. Inmiddels staan de impressies van de woningen online, bekijk ze gauw op de projectwebsite!

Landelijk en groen karakter
Buiten het Erf wordt gerealiseerd in het groene buurtschap De Holtkamp. Het hart van De Holtkamp is een historisch erf, waar we met de projectnaam naar verwijzen. Niet alleen qua naam, maar ook qua karakter is de groene omgeving terug te zien bij Buiten het Erf. Zo krijgt het project een landelijk karakter, met aandacht voor natuur en biodiversiteit. Denk aan groene erfafscheidingen, nestelgelegenheden voor vogels en groendaken op bergingen en garages.

Kortom: heerlijk wonen in Buiten het Erf!
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Oude Doesburgseweg
191 m
Bushalte Didamseweg
292 m
Bushalte Molenstraat
293 m
Bushalte Julianalaan
359 m
Bushalte Oranjelaan
526 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
ROC A12
735 m
Liemerscollege
804 m
Lindenhage
1.12 km
t´Kofschip
1.13 km
Bibliotheek Duiven
4.34 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Vodafone
46 m
Zeeman
57 m
Aldi
78 m
Kruidvat
83 m
ING Bank
145 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Serviceapotheek Duiven
4.65 km
Mediq Apotheek De Linde
4.98 km
Huisartsenpraktijk Rozet
7.18 km
Benu Apotheek Rozet
7.19 km
Tandheelkunde Broeklanden
7.59 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

LIV Wooncoach BV

Nijmegen