4 redenen waarom je in De Roting II wilt wonen

23 juli 2021

Het nieuwbouwproject De Roting II in Wanroij is een prachtige plek om te wonen. Hier zijn natuurlijk diverse redenen voor. Wij hebben 4 belangrijke punten op een rijtje gezet waarom dit de perfecte plek is voor jou.

1. Voor ieder wat wils
Het wordt een nieuwbouwwijk met diverse woningtypes. Er komen maar liefst 8 levensloopbestendige woningen, 12 hoek- en rijwoningen, 4 basis tweekappers en 8 luxe tweekappers. Er zit voor iedereen wat tussen!

2. Vlak bij de natuur
Je woont hier in een zeer groene omgeving met veel recreatiegebieden! Zo heb je de prachtige staatsbossen, Molenheide en de landgoederen Bronlaak en De Bunthorst vrijwel in je achtertuin.

3. Dicht bij de stad
Ondanks dat er dus genoeg natuur is, heb je soms ook even zin in de drukte van de stad. Gelukkig profiteer je in De Roting II van het beste van beide werelden! De nieuwbouwwijk is op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Cuijk. Ook Nijmegen, Venray en Uden zijn in de buurt!

4. Eigentijdse, moderne architectuur
De bouwstijl van de woningen kenmerken de typische Wanroijse architectuur. De afwisseling van rood-bruin metselwerk, donkerbruine stenen, getimmerde goten, wit keimwerk, schoorstenen, ‘oren’, luiken en Franse balkons zijn terugkerende kenmerken van de woningen. Het loopt als een rode draad door het gebied.

Interesse?
Krijg jij al helemaal zin om hier te komen wonen? Neem dan contact op met de makelaar voor de actuele beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Bekijk ook het project Roting II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Roting II

Wanroij

12 houses available
108m - 161m woonoppervlakte
€ 269.500 tot € 459.000