Binnenkort in verkoop: 81 appartementen Hart van de Waalsprong

19 mei 2021

Binnenkort start de verkoop van 81 appartementen van winkelcentrum Hart van de Waalsprong in Nijmegen, welke naar verwachting in 2022 wordt geopend. Het project biedt een divers woningaanbod. Er is dus altijd wel een appartement dat past bij jouw woonwensen.

In de appartementengebouwen Donk en Elft komen in totaal circa 220 duurzame stadsappartementen, waarvan 81 koopappartementen in diverse varianten. In blok Donk komen 32 drie- en vierkamerappartementen variërend van circa 86 tot 130 m². In blok Elft komt een mix van 49 studio’s en tweekamerappartementen met woonoppervlaktes van circa 49 en 65 m² en driekamerappartementen van circa 72 tot 121 m². Voor wie nog groter wil wonen zijn er ook appartementen met een ruime woonkamer en maar liefst drie slaapkamers! Deze appartementen zijn bijna 150 m² groot. Genoeg keuze dus en voor ieder wat wils! Alle koopappartementen in de blokken Donk en Elft krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe sanitair en tegelwerk en een keuken. Een indicatie van de verkoopprijzen: vanaf circa € 230.000,- tot € 650.000,- v.o.n. 
 
Op de hoogte blijven?
Naar verwachting gaat de verkoop van deze appartementen van Hart van de Waalsprong in juni van start. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop datum? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde. Neem voor meer informatie over dit project contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom In Voorbereiding: Hart van de Waalsprong Donk en Elft?

Bekijk ook het project In Voorbereiding: Hart van de Waalsprong Donk en Elft