Binnenkort in verkoop: Het Leeuwse Veld fase 13

08 mei 2021

Vrij en landelijk wonen in de buurt van Tiel en Nijmegen; het kan in het nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen. Binnenkort start de verkoop van fase 13. Schrijf je in als geïnteresseerde om de start verkoop niet te missen.

Het Leeuwse Veld wordt gerealiseerd op een prachtige locatie, in de volle ruimtelijkheid van het buitengebied en nabij diverse voorzieningen. Daarnaast ben je vanaf hier met de auto in circa 10 minuten in Tiel en circa 20 minuten in Nijmegen. Ongeveer 2/3 van het plangebied wordt bebouwd, met een ruim aanbod aan woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen. Aan de zuidrand ligt een groot groengebied met veel wandelpaden: het Cool Nature speelpark Het Speelse Veld. 

Ook in fase 13 van Het Leeuwse Veld is het aanbod divers. Er komen in totaal 26 woningen, waarvan 12 tussenwoningen, 4 hoekwoningen, 8 grote tweekappers en 2 royale vrijstaande woningen. Een indicatie van de verkoopprijzen: vanaf circa € 255.000,- tot circa € 600.000,- v.o.n.

Op de hoogte blijven?
Spreekt wonen in Het Leeuwse Veld jou aan? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde om op de hoogte te blijven van de start verkoop van Het Leeuwse Veld fase 13. Deze gaat naar verwachting in juni 2021 van start. Meer weten? Neem dan contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Leeuwse Veld fase 13?

Bekijk ook het project Het Leeuwse Veld fase 13