Binnenkort in verkoop: Hortus Ludi (Nijmegen)

27 april 2021

Binnenkort start de verkoop van een bijzonder nieuwbouwproject in de populaire wijk Hazenkamp in Nijmegen: Hortus Ludi. Een moderne interpretatie van de historische gebouwen van het voormalige kloostercomplex waar het project onderdeel van is.

In de sfeer van de kloostertuin komen 2 bijzondere en ingetogen woongebouwen met ieder een eigen type woningen. Het poortgebouw verbindt de woongebouwen en is tevens de entree naar de gezamenlijke kloostertuin. De 11 ruim opgezette stadswoningen sluiten aan op een beschut privé plekje dat uitloopt in de prachtig groene, bloemrijke en beschutte kloostertuin. Die tuin deel je enkel met je buren.
 
Het unieke van Hortus Ludi zit in het gezamenlijk wonen rondom de bijzondere kloostertuin, maar ook in de next level duurzaamheid van de gebouwen: constructie en gevel van hout en groene zichtbare daken waarin biodiversiteit centraal staat. Door het vele aanwezige groen en de honderden nestkasten in de gevel is het niet alleen een duurzame toekomstbestendige wijk voor mensen, maar ook voor dieren. Vanaf volgend jaar zal iedere passant opmerken dat er iets bijzonders is ontstaan in Nijmegen.
 
Interesse?
Wil jij op de hoogte blijven van dit bijzondere nieuwbouwproject in Nijmegen? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop. Deze start naar verwachting in juni 2021.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hortus Ludi?

Bekijk ook het project Hortus Ludi

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Hortus Ludi

Nijmegen

€ 775.000 tot € 910.000