De Roting II: Nog royale tweekappers beschikbaar!

11 juli 2021

In De Roting II in Wanroij zijn nog enkele royale tweekappers beschikbaar. De woningen bieden je een zee aan ruimte en krijgen een typische Wanroijse architectuur. Door de ruime kavels en het groene karakter sluit de Roting II mooi aan op de natuurrijke omgeving.

De nog beschikbare tweekappers zijn van het type Riant en kennen genoeg leefruimte, met woonoppervlaktes van 145 tot zelfs 161 m². De woningen hebben een eigen fris karakter en sluiten perfect aan op de eerder gerealiseerde wijk de Roting I. De afwisseling van rood-bruin metselwerk, donkerbruine stenen, getimmerde goten, wit keimwerk, schoorstenen, ‘oren’, luiken en Franse balkons lopen als een rode draad door het gebied en verwijzen naar de typische Wanroijse architectuur die op veel plekken in het dorp terug is te zien. De tweekappers komen aan de noordzijde van de wijk en zijn beschikbaar vanaf € 395.000,- v.o.n.

Wil jij hier ook wonen?
Heb jij interesse in de tweekappers in De Roting II? Neem dan contact op met de makelaar voor de actuele beschikbaarheid en de mogelijkheden. 

Bekijk ook het project Roting II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Roting II

Wanroij

12 houses available
108m - 161m woonoppervlakte
€ 269.500 tot € 459.000