De Roting II: royaal wonen in Wanroij

03 juli 2021

In nieuwbouwproject De Roting II in Wanroij zijn nog enkele royale twee-onder-één-kapwoningen te koop. Op deze fijne plek woon je omringd door natuur, op een eiland van rust en op steenworp afstand van de stad.

De twee-onder-één-kapwoningen in De Roting zijn er in twee verschillende varianten: type Basis en type Riant. De woningen van het type Basis zijn met een woonoppervlakte van 132 m² al heerlijk ruim, de woningen van het type Riant bieden je met woonoppervlaktes variërend van 145 tot zelfs 161 m² nog meer leefruimte. De woningen sluiten aan op de vroeger gerealiseerde wijk Roting I, maar wel met een geheel eigen en fris karakter. De twee-onder-één-kapwoningen komen aan de noordzijde van de wijk. Ze kenmerken zich door de typische Wanroijse architectuur en zijn beschikbaar vanaf € 374.000,- v.o.n.
 
Interesse?
Zie jij jezelf al wonen in zo’n ruime twee-onder-één-kapwoning, met prachtige staatsbossen en natuurgebied Molenheide bijna in je achtertuin? Neem dan contact met op de makelaar voor de actuele beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Roting II?

Bekijk ook het project Roting II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Roting II

Wanroij

2 woningen beschikbaar
108m - 161m woonoppervlakte
€ 269.500 tot € 459.000