De Roting II: royaal wonen in Wanroij

03 juli 2021

In nieuwbouwproject De Roting II in Wanroij zijn nog enkele royale twee-onder-één-kapwoningen te koop. Op deze fijne plek woon je omringd door natuur, op een eiland van rust en op steenworp afstand van de stad.

De twee-onder-één-kapwoningen in De Roting zijn er in twee verschillende varianten: type Basis en type Riant. De woningen van het type Basis zijn met een woonoppervlakte van 132 m² al heerlijk ruim, de woningen van het type Riant bieden je met woonoppervlaktes variërend van 145 tot zelfs 161 m² nog meer leefruimte. De woningen sluiten aan op de vroeger gerealiseerde wijk Roting I, maar wel met een geheel eigen en fris karakter. De twee-onder-één-kapwoningen komen aan de noordzijde van de wijk. Ze kenmerken zich door de typische Wanroijse architectuur en zijn beschikbaar vanaf € 374.000,- v.o.n.
 
Interesse?
Zie jij jezelf al wonen in zo’n ruime twee-onder-één-kapwoning, met prachtige staatsbossen en natuurgebied Molenheide bijna in je achtertuin? Neem dan contact met op de makelaar voor de actuele beschikbaarheid.