Laatste 2 appartementen te koop in De Smidse

30 april 2021

Ben jij op zoek naar een ruim appartement, dicht bij het bus- en treinstation en diverse voorzieningen? Dan is het nieuwbouwproject De Smidse in Cuijk wat voor jou. Maar wacht niet te lang: er zijn nog slechts 2 appartementen beschikbaar.

Met woonoppervlaktes van 75 en 77 m² bieden de nog beschikbare 3-kamerappartementen in De Smidse jou alle ruimte om fijn te wonen. Ze zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een mooie badkamer met inloopdouche en een wastafel. Een ligbad behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben beide appartementen een eigen buitenruimte, waar je heerlijk van de buitenlucht geniet. Tot slot ontbreken ook een berging en een eigen parkeerplaats niet. De appartementen zijn nog beschikbaar vanaf € 259.000,- v.o.n.

Vanuit De Smidse kun je alle kanten op. Je woont er centraal, op korte loopafstand van het centrum en het bus- en treinstation. In het compacte en knusse centrum van Cuijk vind je alle voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Ook voor een dagje of avondje uit is er genoeg te kiezen. Bezoek een museum, de bibliotheek, de schouwburg of één van de vele restaurants en cafés.

Interesse?
Voldoen deze appartementen aan jouw woonwensen? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor één van deze laatste appartementen. Meer weten? De verkopend makelaar helpt je graag verder. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk?

Bekijk ook het project 24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk