Pre-sale Hortus Ludi start binnenkort

08 juni 2021

De voorbereidingen van het nieuwbouwproject Hortus Ludi in Nijmegen zijn in volle gang. In dit bijzondere project komen 11 ruime stadswoningen die aansluiten op mooie, bloemrijke kloostertuin. Naar verwachting gaat de pre-sale eind juni van start.

De ruime woningen met woonoppervlaktes variërend van circa 217 tot 257 m² zijn verdeeld over 2 ingetogen woongebouwen, met ieder een eigen type woningen. Het poortgebouw verbindt de woongebouwen en is tevens de entree naar de gezamenlijke kloostertuin. De 11 stadswoningen sluiten aan op een beschut privé plekje dat uitloopt in de beschutte, groene kloostertuin. Die tuin deel je enkel met je buren. Hortus Ludi wordt een duurzaam plan in de breedste zin van het woord. Klimaatadaptief en natuurinclusief. Energie wordt opgewekt, er worden duurzame materialen toegepast en water wordt gebufferd voor hergebruik in de kloostertuin.

Interesse?
Ben jij nieuwsgierig naar dit bijzondere nieuwbouwproject en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit project. We houden je dan via onze nieuwsbrief op de hoogte van de start van de pre-sale. Voor de pre-sale zal op de projectwebsite van Hortus Ludi meer informatie te vinden zijn over onder andere het woningaanbod, de prijzen en de verkoopprocedure. Meer weten? De makelaar staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hortus Ludi?

Bekijk ook het project Hortus Ludi

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Hortus Ludi

Nijmegen

€ 775.000 tot € 910.000