Royaal wonen in De Smidse nog mogelijk!

21 mei 2021

Een royaal woonoppervlak, twee slaapkamers en een fijne buitenruimte. Het zijn allemaal kenmerken van het laatste beschikbare appartement in De Smidse. Extra pluspunt: door de centrale ligging is het gezellige centrum van Cuijk hier binnen handbereik.

Nieuwbouwproject De Smidse komt aan de Molenstraat in Cuijk. Deze straat krijgt de komende jaren een stevige kwaliteitsimpuls. Een aantal voormalige bedrijfspanden gaan plaats maken voor nieuwbouw en de gemeente gaat de straat opnieuw inrichten. In het project De Smidse gaat het om een oud bedrijfspand dat wordt herontwikkeld. Op deze locatie was ooit een smederij gevestigd. Hier ontleent het project ook haar naam De Smidse aan. De bouw van het project is inmiddels gestart en vordert gestaag.

In De Smidse komen in totaal 24 appartementen. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een buitenruimte. Daarnaast beschikt ieder appartement over een eigen parkeerplaats. Inmiddels is het laatste appartement te koop. Deze bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw en heeft een royaal woonoppervlak van maar liefst 94 m². De koopsom voor dit appartement bedraagt € 280.000,- v.o.n.

Pak deze kans!
Heb jij interesse in dit laatste beschikbare appartement in De Smidse? Laat deze kans dan niet schieten en neem contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk?

Bekijk ook het project 24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk