Royaal wonen in de buurt van Nijmegen

28 mei 2021

Ben jij op zoek naar een royaal appartement in de buurt van Nijmegen? Dan is het laatste beschikbare appartement van nieuwbouwproject Villa Mosa in Cuijk wat voor jou! Vanaf hier ben je in circa 20 minuten in hartje Nijmegen.

Het nog beschikbare appartement in Villa Mosa ligt op de begane grond en heeft een lichte woonkamer, een open keuken, 2 ruime slaapkamers én 2 badkamers. Daarnaast ontbreekt ook een fijne buitenruimte in de vorm van een terras niet. Jouw auto kun je parkeren op het afgesloten binnenterrein. Ook beschik je over een praktische houten berging, bijvoorbeeld voor het stallen van je fiets.
 
Vanuit Villa Mosa ben je zowel met de auto als met de trein in ongeveer 20 minuten in het centrum van Nijmegen. De perfecte plek voor een dagje winkelen, een hapje eten of gezellig een terrasje pakken met vrienden. Maar ook dicht bij huis is er van alles te beleven. Het gezellig centrum van Cuijk met vele voorzieningen bevindt zich om de hoek en de natuurrijke omgeving biedt vele wandel- en fietsroutes. De ideale plek om even te ontspannen.
 
Interesse? 
Spreekt wonen in Villa Mosa jou aan? Schrijf je dan nu in voor dit laatste beschikbare appartement (koopsom € 425.000,- v.o.n.). Wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Villa Mosa te Cuijk?

Bekijk ook het project Villa Mosa te Cuijk

In verkoop
custom media