Samen wonen in woongemeenschap Binnentuin - Hof Lindebeek

12 augustus 2021

Duurzaam, natuurinclusief, sociaal leven en wonen op gelijkwaardige basis: dat is de doelstelling van woongemeenschap Binnentuin - Hof Lindebeek in Stevensbeek. Ben jij benieuwd of dit nieuwbouwproject iets is voor jou? Lees dan snel verder.

De woongemeenschap
In woongemeenschap Binnentuin - Hof Lindebeek worden drie woongebouwen met ontmoetingsruimte ontwikkeld. Hierin komen 23 woningen en appartementen, die zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen. Van de 23 woningen zijn er 12 bestemd voor verkoop. 

In de woongemeenschap word je geselecteerd op motivatie. Op deze manier wordt er een prettige sfeer van vertrouwen gecreëerd. Het is de bedoeling dat iedereen een actief aandeel heeft binnen de community. Denk bijvoorbeeld aan tuinieren, activiteiten organiseren, zorg verlenen of voor elkaar koken. Het streven is een zorgzame omgeving waar de bewoners, indien nodig, een zorgtaak naar elkaar hebben. Binnen de woongemeenschap is een gezamenlijke groentetuin en zijn er gezamenlijke binnen- en buitenruimtes voor ontmoeting. Verder hoef je de wasmachine niet kwijt in je eigen huis: er is namelijk ook een wasruimte aanwezig. Op de projectpagina lees je meer over dit bijzondere project.

De omgeving
Woongemeenschap Binnentuin - Hof Lindebeek is gelegen in Stevensbeek. Dit is een klein, gezellig dorp dat wordt omringd door een groene omgeving. Stevensbeek ligt dicht bij Boxmeer en Venray. Hier vind je een breed aanbod aan winkels en horeca.

Bewoner worden?
Wil jij graag deel uitmaken van deze zorgzame woongemeenschap? Neem dan contact op met de makelaar voor een kennismakingsgesprek.

Bekijk ook het project Hofwoningen Hof Lindebeek

In verkoop
custom media
Meer informatie

Hofwoningen Hof Lindebeek

Stevensbeek

12 houses available
94m woonoppervlakte
€ 232.800