Schrijf je nu in voor ‘t Hof van Campe cluster 8

01 juni 2021

De verkoop van het allerlaatste cluster van 't Hof van Campe is gestart. Dus wil jij wonen in één van deze twee-onder-één-kap of vrijstaande woningen in het buitengebied van Beuningen en Ewijk? Schrijf je dan nu in!

In 't Hof van Campe woon je in een unieke wijk. Je geniet er van de rust en de open landschappen. Maar je woont er ook dicht bij Beuningen en Nijmegen! De wijk bestaat uit 8 ruimtelijk opgezette kleine hofjes, waarbij de eerste 6 hofjes al allemaal gerealiseerd zijn. Neem er gerust eens een kijkje en ervaar de sfeer in de wijk. In het laatste cluster worden er nog 18 twee-onder-één-kap en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd.
 
De woningen van 't Hof van Campe sluiten perfect aan bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van Ewijk. Zowel rondom als tussen de huizenblokken is veel aandacht voor groen. Er is gekozen voor een speelse opzet, waarbij iedere wijk zijn eigen sfeer en architectuurstijl krijgt. Tegelijkertijd behoudt ’t Hof van Campe een samenhangend geheel. De wijken worden onder andere van elkaar gescheiden door houtwallen, bestaande uit beplanting die je ook in de omgeving tegenkomt.
 
Interesse?
Benieuwd of jouw droomwoning in ’t Hof van Campe staat? Bekijk dan snel het aanbod van dit allerlaatste cluster op de projectwebsite en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en). Inschrijving kan tot en met zondag 6 juni a.s. Meer weten? Neem dan contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Campe cluster 8?

Bekijk ook het project Hof van Campe cluster 8

In verkoop
custom media