Verkoop Cuijkse Lagune fase 5 start 7 juli a.s.

01 juli 2021

Noteer woensdag 7 juli a.s. in je agenda! Dan start de verkoop van de royale koopappartementen van Cuijkse Lagune fase 5 en kun jij je via de projectwebsite definitief inschrijven voor een appartement in dit project.

Cuijkse Lagune ligt aan de noordzijde van wooneiland De Nielt. Fase 5 van het project omvat een appartementengebouw met 6 woonlagen en 30 appartementen (koopsom variërend van € 315.000,- tot € 400.000,- v.o.n.). De appartementen bevinden zich op de bovenste 5 verdiepingen. Deze zijn met een woonoppervlak van circa 85 tot 100 m² heerlijk ruim en beschikken over 2 of 3 slaapkamers en een fijn balkon op het oosten, zuiden of westen, met mooi uitzicht over het water. Ook heeft elk appartement een eigen parkeerplaats: overdekt in het gebouw of op het buitenterrein.
 
Schrijf je in!
Is wonen in Cuijkse Lagune fase 5 wat voor jou? Schrijf je vanaf woensdag 7 juli (9.00 uur) in voor een appartement in dit project in Cuijk. De inschrijving verloop online via de projectwebsite. Neem voor meer informatie over de appartementen en dit project contact op met één van de makelaars.