Voorinschrijving Cuijkse Lagune fase 5 sluit 23 juni

22 juni 2021

De voorinschrijving van Cuijkse Lagune fase 5 is in volle gang. Je hebt nog tot morgen 17.00 uur de tijd om je in te schrijven voor deze royale appartementen op wooneiland De Nielt in Cuijk. Heb jij je al ingeschreven?

Cuijkse Lagune fase 5 is een appartementengebouw met 6 woonlagen. Op de begane grond bevindt zich de entreehal met lift, de bergingen en een aantal parkeerplaatsen. Op de overige 5 verdiepingen komen de 30 appartementen. Deze zijn met een woonoppervlak van circa 85 tot 100 m² heerlijk ruim en bieden je alle ruimte om prettig te wonen! Ze beschikken over twee of drie slaapkamers en een heerlijk balkon gericht op het oosten, zuiden of westen. Ook heeft elk appartement een eigen parkeerplaats! Deze bevindt zich overdekt in het gebouw of op het buitenterrein.

Vanaf Cuijkse Lagune sta je in zo’n 5 minuten rijden in het centrum van Cuijk. Hier kun je een bezoekje brengen aan het mooie winkelcentrum met een groot aanbod aan winkels. Daarnaast ben je zowel met de trein als met de snelfietsroute binnen een handomdraai in Nijmegen.

Interesse?
Ben jij geïnteresseerd in een mooi appartement in Cuijkse Lagune fase 5? Meld je dan nu aan voor de voorinschrijving via de projectwebsite. Meer weten? Eén van de makelaars staat je graag te woord!