Afbouwkorting op Boomgaardwoning - Hoek XL | Lents Buiten, De Stelt-Zuid

26 maart 2020

In het project Lents Buiten in De Stelt-Zuid woon je straks letterlijk en figuurlijk in het landschap. Je vindt er een grote diversiteit aan woningen. Kies je voor een Boomgaardwoning - Hoek XL, dan ontvang je nu een afbouwkorting à € 25.000,- incl. BTW.

Of je nu kiest voor uitzicht op de singel of op de boomgaard, een prachtig uitzicht is bij deze Boomgaardwoningen - Hoek XL gegarandeerd. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 177 m² en beschikken over een riante woonkamer en woonkeuken, drie slaapkamers, een luxe badkamer, een tweede separaat toilet en de mogelijkheid voor één of twee extra slaapkamer en/of (gasten)badkamer op de tweede verdieping. 

Daarnaast hebben deze woningen nog diverse keuzemogelijkheden, zodat je jouw woning helemaal naar eigen wens kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw van 1,5 meter, een veranda of een dakkapel. De afbouwkorting voor dit woningtype is vrij te besteden voor de afbouw van de woning conform de meer- en minderwerklijst, of is in te wisselen voor een korting op de V.O.N.-prijs. 

Heb jij interesse in zo’n ruime Boomgaardwoning - Hoek XL? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij helpen je graag verder. Kijk daarnaast eens op de projectwebsite voor een virtuele tour door het nieuwbouwproject.