Betaalbare energiezuinige woningen beschikbaar | Koningswoude, Landhorst

05 januari 2020

Wonen in Koningswoude (Landhorst)? Dat betekent wonen in een betaalbare én energiezuinige woning, in een wijk met een dorpse sfeer, in de buurt van Boxmeer, Cuijk en Venray. 

Nieuwbouwproject Koningswoude ligt aan de Dotterbloemstraat en Pinksterbloemstraat. Door de verschillende woningtypes, de dakvorm, de variatie in bouwhoogte en het kleurgebruik krijgt de buurt een gevarieerd gevelbeeld. Het project omvat twee-onder-één-kapwoningen, eengezinswoningen, hoekwoningen en levensloopbestendige woningen (vrijstaand en tweekappers). De woningen zijn betaalbaar en, door de toepassing van zonnepanelen en een warmtepomp, ook nog energiezuinig.


Iedere woning beschikt over een keuken met hoogwaardige apparatuur, luxe sanitair en tegelwerk en een complete afwerking. Daarnaast krijgen de meeste woningen een praktische berging in de achtertuin. De levensloopbestendige woningen hebben een inpandige berging en een compleet woonprogramma op de begane grond.


Spreekt wonen in Koningswoude jou aan? Kijk voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Koningswoude De Parel van de Peel?

Bekijk ook het project Koningswoude De Parel van de Peel

In verkoop
Meer informatie

Koningswoude De Parel van de Peel

Landhorst


€ 215.900 tot € 445.900
111 m2 - 152 m2 woonoppervlakte
6 woningen beschikbaar