Betaalbare én energiezuinige starterswoningen | Den Eik, Westerbeek

29 december 2019

Nieuwbouwproject Den Eik bestaat uit 6 ruime eengezinswoningen en 4 riante twee-onder-één-kapwoningen, waarvan 2 woningen levensloopbestendig zijn. De eengezinswoningen zijn ideaal voor starters: betaalbaar en ook nog energiezuinig!

Door de verschillende woningtypes, de variatie in bouwhoogte, de dakvorm en het kleurgebruik krijgt de wijk een bijzonder gevarieerd gevelbeeld. Er zijn algemene parkeerplekken beschikbaar, er is een gezellige speelplek aanwezig en iedere woning is gelegen op een mooi perceel. Wat de woningen verder met elkaar gemeen hebben, zijn de uitgekiende plattegronden en de complete afwerking. Alle woningen worden in de basis al voorzien van een keuken met hoogwaardige apparatuur en de badkamer en toilet worden afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk. De ruime starterswoningen (bouwnummers 5 t/m 10) zijn betaalbaar en, door de toepassing van zonnepanelen en een warmtepomp, ook nog energiezuinig.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Naar verwachting start de bouw in de zomer van 2020.