Betaalbare starterswoningen | Bessembiender, Bergen

05 oktober 2019

Moderne, comfortabele en energiezuinige nieuwbouw in het plaatsje Siebengewald. Dit mooie project is voor een zeer vriendelijke prijs in de markt gezet. Ook kun je gebruikmaken van een speciale starterslening van de gemeente Bergen.

De woningen worden uitgerust met een veel beter isolatiepakket dan de meeste woningen. Daarbij wordt het dak voorzien van P.V. cellen zodat je je eigen stroom opwekt. Zodoende zijn de woningen al bijna energieneutraal, wat erg voordelig is voor je maandlasten. In overleg met de aannemer zijn er extra maatregelen mogelijk om jouw woning 100% energieneutraal te maken. 


Het project wordt gerealiseerd aan een rustige weg in een woonwijk. De woningen zijn zeer praktisch ingedeeld en voorzien van drie slaapkamers.  Door een  dakkapel toe te voegen, kun je op zolder zelfs een vierde slaapkamer creëren.


Bessembiender is een kleinschalig project dat bestaat uit twee hoekwoningen en twee tussenwoningen. Op dit moment zijn er drie woningen onder optie en is er nog een hoekwoning beschikbaar in deze groene en waterrijke omgeving.  Ben je geïnteresseerd? Kom dan snel in actie!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bessembiender Starterswoningen?

Bekijk ook het project Bessembiender Starterswoningen

In verkoop