Binnenkort in verkoop | 't Hof van Campe cluster 7, Ewijk

01 november 2020

De één na laatste fase van het nieuwbouwproject 't Hof van Campe in Ewijk gaat nog dit jaar in verkoop. Cluster 7 bestaat uit in totaal 23 woningen, waaronder 17 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen.

De eerste schetstekeningen van 't Hof van Campe cluster 7 zijn al beschikbaar. De architectuur is vergelijkbaar met de eerdere clusters. Zo is voor de gevel gekozen voor een oudhollandse stijl, met mooie geveldetails en antracietgrijze dakpannen. Ook nu is er veel aandacht voor ruimtelijkheid: er komt volop groen in de wijk en veel ruimte rondom de woningen. Ideaal voor kinderen om te spelen. Je hebt hier echt het gevoel van vrij en landelijk wonen. Een indicatie van de prijsrange: € 275.000,- tot € 460.000,- v.o.n.

Benieuwd of vrij en landelijk wonen in ’t Hof van Campe iets is voor jou? Rij er dan eens heen. Clusters 1 tot en met 6 zijn namelijk al opgeleverd. Zo krijg je een goed beeld van de wijk, de woningen en de sfeer. Wil je op de hoogt blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwbouwproject, zoals de datum van de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in als belangstellende.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Campe cluster 7?

Bekijk ook het project Hof van Campe cluster 7

Binnenkort in verkoop

Bekijk ook het project Hof van Campe cluster 7 »