Binnenkort in verkoop: LOYD, Lent

07 maart 2021

In een natuurrijke omgeving, prachtig en statig gelegen aan de Waal, wordt LOYD gerealiseerd. Hier kom je thuis in je luxe appartement, word je omarmd door rust en comfort en heb je de binnenstad van Nijmegen binnen handbereik. De verkoop van LOYD start binnenkort.

LOYD wordt een appartementencomplex anno nu, met een prachtig design, hoogwaardige afwerking en veel privacy. Onder meer door de uitstekende lagen heeft LOYD een moderne horizontale belijning. De referentie met de bijzondere architectuur van Frank Lloyd Wright is hierdoor duidelijk zichtbaar. Vanuit dit uitgesproken stukje architectuur woon je in alle luxe en pal aan de dijk. Hier kun je jezelf terugtrekken uit het drukke dagelijkse leven, zonder het contact met het stadsleven te verliezen én met alle faciliteiten dichtbij.

Schitterende omgeving
Betrek jij straks een schitterend appartement in LOYD, dan geniet je van een net zo schitterende omgeving: van fraaie vergezichten over de rivier de Waal, de Nijmeegse skyline en stadseiland Veur-Lent tot bijzondere natuurhistorische elementen in de omgeving. Een fraaie omgeving om heerlijk uit te waaien, tot rust te komen en iedere dag weer volop te genieten!

Interesse?
Wil je hier ook wonen? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit nieuwbouwproject in Lent, zoals de start verkoop. Deze gaat naar verwachting in april van start. Lees alvast meer over dit project op de projectpagina. Daarnaast kun je op de projectwebsite van LOYD alvast de concept-plattegronden met een indicatie van de woonoppervlaktes en prijsindicaties bekijken.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Loyd - Gemeente Nijmegen?

Bekijk ook het project Loyd - Gemeente Nijmegen