Binnenkort start verkoop | Castra Nova in De Hunnerberg

13 september 2019

In en rond het gemeentelijk monument de Angelaschool in Nijmegen verrijst Castra Nova. De hoge schoollokalen, grote raampartijen en de monumentale gang met oude betegeling worden in tact gelaten. Een unieke locatie!

Castra Nova ligt in de gezellige wijk De Hunnerberg in Nijmegen-Oost. Dichtbij het bruisende centrum maar in de buurt zelf is het rustig en ontspannen wonen. Castra Nova telt in totaal 16 woningen die allemaal net even anders zijn. In het monumentale schoolgebouw worden tien riante woningen gerealiseerd. Op het schoolplein verrijzen nog eens zes royale herenhuizen. Waar zou jij willen wonen? In de oude gymzaal, de linkervleugel van het schoolgebouw, de rechtervleugel of in een van de nieuwbouw herenhuizen met maar liefst vier woonlagen? Wat je ook kiest, jouw woning in Castra Nova is anders dan anders en vooral heel ruim en comfortabel. 

De start verkoop is gepland voor eind september dan wel begin oktober. Schrijf je in voor dit project op nieuwwonennijmegen.nl en je wordt volledig op de hoogte gehouden.